bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма менторства: допомога неурядовим організаціям та жіночим ініціативам бути професійними!
17.06.2024

У рамках менторської програми 10 відібраних організацій отримають консультації від експертів з проєктного менеджменту. Кожна з них отримає:

• допомогу у розробці дизайну проєкту і формуванні проєктної заявки

• можливість навчитися складати ефективний та раціональний бюджет проєкту  

• нагоду розробити ефективну фандрейзингову стратегію

 

«Ця можливість дозволить організаціям громадянського суспільства отримати експертну підтримку щодо підготовки конкурентоспроможних проєктів та залучення фінансування. Ми хочемо посилити спроможність організацій, щоб якомога більше людей отримали допомогу», — коментує національна координаторка проєкту Олена Хмельник.

 

Хто може взяти участь у програмі?

• неурядові організації (громадські і благодійні організації, фонди тощо) 

• волонтерські ініціативи

• організації, які працюють над питаннями допомоги постраждалим від війни

• ініціативи, спрямовані на соціалізацію та інтеграцію внутрішньо переміщених осіб

• організації, що сприяють інституційному розвитку організацій громадянського суспільства (ОГС), що працюють з метою подолання гуманітарної кризи

 

Запрошуємо до участі команди, які мають сформовану ідею або бачення проєкту, та бажають якомога швидшої реалізації. Ми допоможемо вам структурувати проєктну заявку, підкажемо де знайти партнерів, грантові конкурси тощо.

 

Як подати заявку?

Заявки приймаються до 23 червня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/fBK4dV6zyMZHUMXd9 .

Пріоритет буде надано ініціативам/організаціям, очолюваним жінками, особами з інвалідністю, особам, що проживають у Харківській, Сумській та Чернігівській областях і пройшли навчання «Розбудова & Спроможність» у рамках проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив». Проте участь у конкурсі не обмежена.  

 

«Розбудова & Спроможність»: посильте проєктну спроможність вашої команди!



Довідково:

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО  «Благодійний фонд «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.