bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору учасників тренінгів для тренерів у сфері охорони здоров’я
14.06.2024


Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запрошує до участі у конкурсі з відбору учасників тренінгів для тренерів (ТоТ) з наступних тем:

  1. Розширення методів діагностики та лікування (отоскопія, пікфлоуметрія, спірометрія)
  2. Профілактика і раннє виявлення онкологічних захворювань на рівні ПМД (у т.ч. дерматоскопія)

До участі у конкурсі запрошуються медичні працівники, які:

  • зацікавлені у покращенні доступності послуг первинної медичної допомоги (ПМД);
  • мають практичний досвід проведення отоскопії, пікфлоуметрії, спірометрії та дерматоскопії;
  • мають досвід проведення навчальних заходів (тренінгів);
  • мають хороші комунікативні навички;
  • готові долучитись до тренерських команд, які впродовж серпня-жовтня 2024 року проводитимуть тренінги для медичних працівників.

Проведення тренінгів для тренерів тривалістю до 5 робочих днів планується у серпні 2024 року у м. Києві в офлайн форматі. Конкретні дати проведення тренінгів будуть визначені та повідомлені учасникам після завершення відбору.

З числа учасників тренінгів для тренерів будуть відібрані та сформовані тренерські команди, які залучатимуться Проєктом та його партнерами для проведення серії тренінгів для медичних фахівців з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської та Чернігівської областей в рамках Програми «Відновлення доступу населення до медичної допомоги». Очікується, що серія тренінгів буде проведена у м. Києві впродовж серпня-жовтня 2024 року.

Зареєструватися для участі у ТоТ можна до 30 червня 2024 року за посиланням. Результати відбору будуть повідомлені усім учасникам електронною поштою не пізніше 15 липня 2024 року.

Якщо у вас виникли додаткові запитання – звертайтесь до Дарини Веренчик, фахівчині Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», на електронну адресу [email protected]. 

Інформація про Проєкт та Програму

Метою Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» є підтримка прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України. Сприяння реформуванню сектору охорони здоров’я, підвищення прозорості та боротьба з корупцією знизить рівень неофіційних платежів та покращить доступ до якісних послуг, що ґрунтуються на доказовій медицині. Ліквідація корупції є компонентом кожного завдання, яке має бути виконане в рамках Проєкту, а саме:

  • Покращення управління у секторі охорони здоров’я
  • Сприяння трансформуванню моделі фінансування охорони здоров’я
  • Зміцнення кадрового потенціалу сектору охорони здоров’я
  • Підвищення прозорості, підзвітності системи охорони здоров’я та її чутливості до змін
  • Покращення системи надання послуг на всіх рівнях.

Програма «Відновлення доступу населення до медичної допомоги» (Reconnecting People to Care) спрямована на посилення спроможності місцевих систем охорони здоров’я відновлювати надання послуг та задовольняти потреби громад у медичних послугах. Серед ключових напрямків діяльності в межах Програми – покращення спроможності первинної медичної допомоги у наданні послуг, підвищення ролі медсестер для покращення догляду за пацієнтами, сприяння впровадженню мультидисциплінарного підходу на рівні громади та функціонуванню груп рівних серед медичних фахівців як формату безперервного професійного розвитку. Програма впроваджується у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Чернігівській областях впродовж квітня-грудня 2024 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.