bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір молодіжних центрів у проєкт «СТАРТУЙ: кар’єра та власна справа»
14.06.2024

Стартуємо з новою можливістю для молодіжних центрів із західних областей України!

ГО “Молодіжна Платформа”  змінила концепцію і вже вдруге запускає проєкт   “СТАРТУЙ: кар’єра та власна справа”. Ціллю проєкту є відібрати 9 молодіжних центрів з Волинської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької областей, в яких протягом липня — листопада 2024 р. буде впроваджено навчання з неформальної освіти для молоді задля поліпшення послуг молодіжних центрів та залучення молоді до планування кар’єрних та підприємницьких можливостей.    

Для участі у конкурсі молодіжний центр має:

  • Бути розташованим та працювати у межах Волинської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької областей.
  • Зібрати мотивовану команду молодіжних працівників, які надалі будуть готові працювати над втіленням програми. Бажані, але не обов’язкові попередні знання та досвід у сфері підприємництва та тренерський досвід.
  • Молодіжні центри будь-якої форми власності можуть взяти участь у проєкті. 
  • Вітається залучення різноманітної цільової аудиторії, в тому числі внутрішньо переміщеної молоді, співпраця із коледжами та іншими установами. 
  • Вітається можливість молодіжного центру мати контакти потенційних експертів та тренерів у сфері підприємництва, соціального підприємництва, працевлаштування.

Протягом липня — листопада 2024 року передбачені наступні заходи: 

  1. Дводенна онлайн зустріч з ціллю інтеграції, дизайну та планування втілення проєкту у молодіжних центрах. 
  2. Надання фінансової підтримки строком з 1 липня до 25 листопада на реалізацію заходів. А також ГО “Молодіжна платформа” оплачує, не в рамках бюджету на реалізацію заходів, роботу залученого парт-тайм івент-менеджера на період до 5  місяців, який/-а буде відповідальний/-а за реалізацію заходів проєкту. 
  3. Втілення двох програм тренінгів “Стартуй: кар’єра” та “Стартуй: власна справа” - біля 6 тренінгів неформальної освіти з теми м’яких навичок для працевлаштування та підприємництва у молодіжному центрі. А також започаткування та реалізація чергових заходів із дотичних тем в рамках молодіжного клубу. 
  4. Моніторингові заходи для вивчення потреб молоді громади та впливу проєкту. 

Для участі у відборі, заповнюйте анкету на участь у конкурсі за посиланням: http://surl.li/ukytq

Детальні критерії участі та умови відбору можна дізнатись тут: http://surl.li/ukyuu

Дедлайн подачі: 30 червня 2024 року.

Всі запитання щодо конкурсу можна надсилати на адресу [email protected]. У темі листа, будь ласка, зазначайте “Стартуй_питання”.

Отримайте шанс розвинути послуги свого молодіжного центру та надати молоді громади більше можливостей для працевлаштування та підприємництва.

Проєкт “СТАРТУЙ: кар’єра та власна справа” реалізується ГО «Молодіжна платформа» за сприяння Норвезької ради у справах біженців (NRC) в Україні та за фінансової підтримки Норвезької агенції з розвитку співробітництва (NORAD).  

Зміст цієї публікації жодною мірою не відбиває погляди Норвезької ради у справах біженців (NRC) в Україні та Норвезької агенції з розвитку співробітництва (NORAD), які не несуть відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в цій публікації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.