bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як залучити кошти для реалізації своєї ідеї»
13.06.2024

Greenpeace запрошує активістів та організації на тренінг “Як залучити кошти для реалізації своєї ідеї”, який відбудеться 27 - 30 червня 2024 року у серці Холодного Яру у гостинному просторі “Хата Скраю” (Черкаська обл). Це місце для тих, хто втомився від міської біганини і налаштований на близьке спілкування із природою. 

Реєструйтеся до 20 червня: https://forms.gle/kQ21FDZAbmZeiez26. Підтвердження участі: протягом трьох робочих днів після реєстрації. Кількість місць: 18.

У програмі:

  1. Тренінг про різні інструменти залучення коштів.
  2. Сесія обміну досвідом: простір для учасниць/учасників для поширення своїх кейсів залучення коштів.
  3. Дозвілеві майстерні та екскурсія Холодним Яром - місцем природної та історичної сили України.

Ми будемо раді заявкам від активістів, ініціатив та організацій, які спрямовують свої зусилля на захист захист природи та відновлення екосистем;. захист та порятунок тварин; фіксування воєнних злочинів проти довкілля; захист клімату; впровадження підходу “Нуль відходів”; впровадження сталих енергетичних і транспортних рішень у своїх громадах; роботу з молоддю; боротьбу з соціальною нерівністю та ін..  

Участь у тренінгу безоплатна. Для всіх учасників тренінгу буде організований доїзд із Черкас до місця проведення і навпаки! Витрати на проїзд, проживання і харчування - покриваємо. Проживання у хостельному та наметовому форматах. Харчування: вегетаріанське.

Реєструйтеся самі і розкажіть про цю можливість іншим!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.