bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наметовий табір у Волинській області для підлітків, студентів, дорослих l VOLYN DEBATE CAMP l
13.06.2024

Уже плануєте, як провести літо? 

Хочете провести час у крутій спільноті однодумців, отримати спогади на все життя та розвиватися?
 
Тоді вам точно сюди! 
 
 
VOLYN DEBATE CAMP - 7 днів інтенсивів на природі, упродовж яких у вас буде можливість поринути в дебати, прокачати свої навички переговорів, публічних виступів, розібратись у десятках тем та цікаво поговорити про:
 
- політику;
- філософію;
- психологію;
- економіку;
- міжнародні відносини;
- переговори;
та багато-багато грати в дебати!
 
Ми раді вітати дебатерів із досвідом, тих, хто ніколи не дебатував і тих, хто просто хоче відкрити для себе щось нове і провести тиждень наповнено.
 
Разом із тим відкриваємо завісу тренерів, що навчатимуть вас протягом Volyn Debate Camp. Це справжні експерти в своїй справі!
 
 
Василь Комісаров – тренер-інструктор з перемовин, захисту від маніпуляцій, презентацій; cпікер конференції ТЕДх, тренер спікерів; ментор бізнес-інкубаторів з тем бізнес-комунікацій; запрошений спікер низки вищих навчальних закладів (КПІ, КНУ, КМА, НЮУ); персональний тренер-коуч ТОП-менеджерів компаній, депутатів.
 
Віта Куманська – коучиня, гедоністка, живе своє щасливе реалізоване життя з котом і вином.
 
Антон Євтушок – тренер з комунікацій, перемовин та дебатних технологій з 9-ти річним досвідом; тренер на проектах від Council of Europe, UNICEF, UNHCR, NED, IOM, Українська академія лідерства, Klitschko Foundation та ін; запрошений спікер низки ВНЗ (КСУ імені Грінченка, Пенітенціарна академія України, ЛПК, ВНУ імені Лесі Українки, Дніпровська Політехніка); головний суддя десятків дебатних турнірів від міського до міжнародного рівнів. Тричі кращий суддя року Федерації дебатів України; спеціаліст з розбудови спільнот і розвитку операційної та інституційної стійкості ОГС.
 
Христина Словік - голова Волинського осередку Федерації дебатів України, голова Молодіжної ради при Луцькій міській раді, менторка програми UPSHIFT, краща суддя трьох дебатних турнірів: ШДТ «Дебатери з Васюківки», ВДТ «Kyiv Debate Stories 2023», ШДТ «Insight Blaze», організаторка низки всеукраїнських дебатних турнірів.
 
Орест Багрій – учасник значної кількості всеукраїнських дебатних турнірів останніх 9-ти років, більшість із яких закінчив на відбірковому етапі. Встиг більше десяти разів потрапити до півфіналу; близько 5 разів проходив до фіналу (востаннє - на “Зміні поколінь” в 2023-му; кілька разів навіть перемагав (востаннє - на новорічному кубку в 2023-му); не програвав жодного року (коли брав участь) в межах Західноукраїнської дебатної ліги, та переміг ще на кількох етапах регінональних ліг; іноді був там топ-спікером; був головою клубу на філософському факультеті та Івано-Франківського осередку Федерації Дебатів; працював та працюю тренером з дебатів в International Republican Institute; працював у проєктах повʼязаних з дебатами профінансованих Klitschko Foundation; USAID (UCBI); мережа ОПОРА; ментором в програмі Upshift; веду гурток філософії в ВО МАН; філософ (так пише в дипломах), аспірант.
 
Андрій Костюк – більше 3 років у дебатах; 16 брейків на дебатних турнірах; суддя та переможець багатьох всеукраїнських дебатних турнірів; брав участь та перемагав у судових дебатах національного та міжнародного рівня.
 
 
Також ділимося з вами приблизною програмою одного дня учасників на таборуванні: ????
08:00 – 09:00 – Підйом. Вмиваємося й біжимо на зарядку;
09:00 – 10:00 – Сніданок;
10:00 – 13:00 – Тренінгова частина (тут будемо багато вчитися на природі);
13:00 – 14:00 – Обід;
14:00 – 17:00 – Продовження тренінгової частини (дізнаємося багато цікавого);
17:00 – 18:30 – Дебатні раунди (граємо в дебатки);
18:30 – 20:00 – Вільний час (граємо у волейбол, настільні ігри, купаємося в річці, відпочиваємо чи гуляємо);
20:00 – 21:00 – Вечеря;
21:15 – 23:00 – Вечірня програма. Показові дебати (дивимося, як тренери грають в дебати). Атмосферне вогнище (співаємо пісні з гітарою). Відкриття лісової пошти;
23:00 – Підготовка до сну. Сон.
 
Це чудова можливість знайти для себе нове захоплення, дізнатися багато нового та отримати чудові спогади!
 
Табір триватиме з 28 червня до 5 липня в мальовничій місцевості у Волинській області
 
Кількість місць обмежена, тож поспішай реєструватися за посиланням нижче, щоб провести цей літній тиждень разом з нами! Вік учасників 14-25 років.
 
Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/KAdoCuASSLCtTHo49
 
Реченець реєстрації - 21 червня
 
✔️ Інформація щодо організаційних внесків та місця проведення заходу буде надіслана кожному учаснику особисто (організаційний внесок покриває харчування та оргвитрати на таборі і ми працюємо над тим, щоб він був мінімальним).
 
✔️ Зовсім скоро ми опублікуємо інформацію про наших тренерів. Це експерти з дебатів, філософії, політики, психології, економіки, прийняття рішень, перемовин та публічних виступів. Тож чекайте!
 
Громадська організація “Брейншторм” у соціальних мережах: https://linktr.ee/brainstorm.ngo

Контакти

  • https://linktr.ee/brainstorm.ngo

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.