bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Офлайн тренінг з протидії дезінформації для жінок-лідерок в Тернополі
12.06.2024

«Детектор медіа» спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти оголошує набір на освітню програму для жінок-лідерок з протидії дезінформації, яка допоможе  навчитися розрізняти дезінформацію та меседжі ворожої пропаганди, мислити критично, бачити за яскравими заголовками спонукання до деструктивних дій, дотримуватись цифрової безпеки, тощо. 

Коли? 21 червня.

Де? Тренінг відбуватиметься офлайн, у місті Тернополі. Місце проведення буде повідомлене відібраним учасницям додатково.

Кому варто ТОЧНО взяти участь у тренінгу?

Жінкам, що демонструють лідерський підхід до справ у своїй професійній або волонтерській діяльності, з активною життєвою позицією, які проживають і працюють в Україні і зможуть долучитись до заходу офлайн. Організатори запрошують реєструватись на захід освітянок, активісток, що відстоюють інтереси громади/спільноти у певних сферах (екологічність, велорух, інклюзивність тощо), представниць місцевого самоврядування, волонтерок, представниць громадських рухів та благодійних фондів тощо.

Спікерка тренінгу - Ольга Юркова, журналістка та співзасновницянезалежної української організації StopFake.org, яка навчає фактчекерів в Україні та за кордоном і займається виявленням та дослідженнями пропаганди та дезінформації в медіа. Вона навчає різні аудиторії, як працює пропаганда і як ідентифікувати неправдиві новини, консультує низку організацій і громадських структур, а також співпрацює з медіа як журналістка.

‼️ВАЖЛИВО‼️

Щоб учасниці усвідомлювали важливість протидії дезінформації та посилення медіаграмотності як на загальноукраїнському, так і на локальному рівні.

Участь у тренінговому курсі абсолютно БЕЗКОШТОВНА

Щоб взяти участь в тренінгу потрібно ОБОВʼЯЗКОВО заповнити анкету до 17 червня  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZhPwgK2M8b_3mpU16mOp92f4o0qRyZ-_yjtZJss6axgErAA/viewform

 

Після навчання учасниці отримають змогу отримати стипендії на реалізацію власних проєктів з протидії дезінформації.

Контакти

  • https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZhPwgK2M8b_3mpU16mOp92f4o0qRyZ-_yjtZJss6axgErAA/viewform

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.