bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Енергетична просвіта для журналістів»
10.06.2024

Запрошуємо регіональних представників/-ць медіа на тренінг “Енергетична просвіта для журналістів”, який відбудеться 12-13 липня у Хмельницькому.

Тренінг “Енергетична просвіта для журналістів” - це дводенне навчання за участі експертів/-ок у сфері енергетики, який організовує команда Хмельницького енергетичного кластеру. Мета навчання - підвищити обізнаність та сформувати необхідні компетенції у журналістів/-ок регіональних ЗМІ для підвищення спроможності створювати якісні та об’єктивні матеріали про вплив енергетики на зміну клімату, відновлювану енергетику, атомну енергетику, енергоефективність, вплив війни на енергетику та зелене відновлення України.

Після завершення тренінгу протягом місяця у всіх учасників/-ць буде можливість створити свої авторські матеріали на енергетичну тематику. Під час створення матеріалів журналісти/-ки будуть отримувати менторську допомогу від команди ГО “Хмельницький енергетичний кластер” та експертів/-ок тренінгу. Три роботи, які наберуть найбільшу кількість балів згідно визначених критеріїв,  будуть відзначені грошовою винагородою - по 5 000 грн.

Для участі в тренінгу заповність реєстраційну форму: https://forms.gle/gj7P4ecmgqmHddiC6 

Термін реєстрації — до 30 червня 2024 року, 23:59. Ми повідомимо всіх аплікантів/-ок про результати конкурсу до 4 липня 2024.

При відборі учасників/-ць буде враховуватися рівень володіння темами навчання та мотивація до участі.

Вартість: Участь в тренінгу безкоштовна. Ми забезпечуємо проживання, харчування та проїзд відібраним учасникам/-цям.

Якщо у вас є питання, пишіть нам [email protected] 

* Тренінг “Енергетична просвіта для журналістів” здійснюється за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Контакти

  • 096 99 83 866 Світлана

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.