bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для жінок, які хочуть розвивати свою справу або ознайомитися з новими професіями
10.06.2024

Громадська організація «Рада жінок Донеччини» у партнерстві з International Alert за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) запрошує жінок Мукачівського та Хустського району Закарпатської області взяти участь у серії тренінгів, які допоможуть розвинути існуюючий бізнес або ж ознайомитися з новими професіями.

WPHF – це гнучкий і швидкий інструмент фінансування, який підтримує якісні заходи, спрямовані на підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використовування ключових можливостей миробудівництва.

Учасниці тренінгів зможуть обрати цікавий для них напрям навчання:

  • пройти серію тренінгів та майстер-класів, які допоможуть розкрити потенціал соціальних мереж та візуального контенту для просування та зростання власної справи, а також дізнатися тонкощі ведення фінансової документації, що є критично важливим для будь-якого бізнесу.
  • відвідати майстер-класи з шиття, ремонту одягу, дрібної побутової техніки та інших корисних навичок, щоб отримати нову професію та підвищити свою економічну спроможність.
  • отримати психологічну підтримку для подолання стресу, професійного вигорання та підвищення самооцінки.

«З одного боку для нас, як організації, яка багато років працює в сфері протидії домашньому насильству, важливо, щоб жінки підвищили свою економічну спроможність, бо ми знаємо, що фінансова незалежність дає жінкам більше впевненості в собі. Але наша команда з початком повномасштабного вторгнення була вимушена виїхати з Маріуполя до Мукачева, тому ми розуміємо, як важливо, відчувати себе частиною приймаючої спільноти. Ми сподіваємося, що знайомства та взаємодопомога, які учасниці отримають під час тренінгів, допоможе нам створити ком’юніті, де кожна буде підтримувати кожну», – зазначає координаторка проєкту Вероніка Бородуліна.

Зустрічі заплановані у змішаному форматі (онлайн та офлайн) у містах Мукачево та Хуст.

«Третій рік повномасштабної агресії рф продовжує виснажувати українське суспільство, але він показує, наскільки сильні та вольові українські жінки. Ми в International Alert Ukraine щасливі розпочати проєкт спільно з Радою жінок Донеччини, що покликаний підтримати економічну спроможність жінок у громадах Закарпаття та створити стійку спільноту жіноцтва, що прагне оволодіти новими для себе навичками, секретами щодо ведення бізнесу, професійно перекваліфікуватись чи просто шукають дружнє плече посестри. Наснаги у нових починаннях, дорогі жінки!», – Ольга Заярна, експертка з моніторингу та оцінки проєктів, International Alert Ukraine.

Участь безкоштовна. Детальна інформація про розклад навчання та реєстрація за посиланням: https://bit.ly/4dQomGr

Ініціатива впроваджується ГО «Рада Жінок Донеччини» у партнерстві з International Alert за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого та оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Для довідки:

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF) – це єдиний глобальний механізм, створений виключно на підтримку участі жінок в процесах розбудови миру та безпеки, а також гуманітарної допомоги. WPHF, керований низкою представників громадянського суспільства, урядів та ООН, — це трастовий фонд за участі багатьох партнерів, який мобілізує терміново необхідне фінансування для місцевих організацій, очолюваних жінками, та працює разом із жінками на передовій заради побудова міцного миру. Починаючи з 2016 року, WPHF надав фінансування та підтримав спроможність понад 1000 місцевих жіночих організацій громадянського суспільства, які працюють над питаннями порядку денного «Жінки, мир, безпека» та реалізовують гуманітарну діяльність у 41 країні світу, які постраждали від кризи. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.