bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито набір на магістерську програму «Антикорупційні студії» — освітню програму для змінотворців
06.06.2024

Києво-Могилянська академія відкриває прийом на унікальну магістерську програму “Антикорупційні студії” на 2024-2025 навчальний рік. Розроблена Міждисциплінарним науково-освітнім центром протидії корупції спільно з кафедрою політології НаУКМА, це єдина в Україні програма, яка зосереджується на дослідженні корупції та розробці стратегій її подолання.

Програма пропонує міждисциплінарний підхід до дослідження корупції: освітній курс складається з лекцій з політології, права, економіки та соціології. Протягом 2 років, наші студенти вчаться:

  • розробляти антикорупційні інструменти,
  • створювати антикорупційні стратегії,
  • виявляти конфлікт інтересів,
  • аналізувати корупційні ризики,
  • проводити антикорупційну експертизу.

Поєднувати навчання з роботою та самостійно обирати частину курсів — все це можливо на “Антикорупційних студіях”. Адаптуйте освіту під індивідуальні потреби, й отримайте безцінний практичний досвід на стажуванні у провідних антикорупційних організаціях, органах державної влади, міжнародних і громадських організаціях.

Випускники програми — це успішні борці з корупцією в публічних закупівлях, розробники антикорупційних стратегій для міжнародних організацій, держслужбовці у НАЗК та Верховній Раді України, експерти в аналітичних центрах, а також спеціалісти у сфері комплаєнсу в приватному секторі.

Якщо ви хочете стати частиною змін, ця програма — нагода своїми руками створити Україну без корупції. Долучайтесь: https://acrec.org.ua/rfr-magisters-program

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.