bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Моя нова професія - бухгалтер
06.06.2024

Це вступний курс до професії бухгалтера, він буде корисний тим, хто колись навчався на бухгалтера, але то будо давно і через різні причини не втілилось раніше у життя, а зараз є необхідність освіжити знання та, нарешті, піти працювати за фахом.

Також корисний буде студентам суміжних спеціальностей, які мають освітні втрати, пропустили через війну важливі основи, але не розчарувалися у професії та хочуть наздогнати матеріал і до старту карʼєри мати в своєму активі глибше розуміння професії.

Цей курс розроблено і для тих, хто не має профільної освіти, проте, навпаки, працює в сфері обліку та хоче опанувати теоретичні основи і підвищити свої фахові знання.

Це авторський курс тренерки, яка має великий практичний досвід роботи фінансистом та обліковцем, головним бухгалтером у різних сферах, а також викладача і науковця, Дар’ї Трачової. Це курс, на якому ви точно зрозумієте логіку побудови обліку, взаємозв’язок подій, документів, звітності, перевірок і штрафів.

Курс складається з 20 годин занять та ще 20 годин для виконання практичних домашніх завдань з отриманням зворотнього зв’язку та підказок не лише від тренерки, а від вмотивованого кола однодумців.

В разі вашого відповідального ставлення вже за півтора місяці ви точно зрозумієте основні принади бухгалтерської мови та отримаєте про це відповідний сертифікат!

Навчання на курсі має благодійний характер, адже його фінансування оплачене донорською організацією. Всім, хто бажає навчатися, необхідно лише сплатити невеликий організаційний внесок на підтвердження серйозності своїх намірів навчатися, адже для нашої команди результати учнів мають важливе значення!

Дізнатися детальні умови участі у курсі, графік занять, а також залишити заявку можна за посиланням: https://cutt.ly/leucIit2

Старт програми 13 червня.

Кількість місць в групі обмежена, тож поспішайте залишити заявку!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.