bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Щорічна програма для підготовки фахівців з профорієнтації підлітків
06.06.2024

Запрошую вас, ваших колег та співробітників, що працюють з підлітками, взяти участь у навчальному курсі для підготовки профорієнтологів.

Трошки про нас: 

Благодійний фонд “Дженерейшн+” уже понад 5 років реалізує авторську програму профорієнтації та карʼєрного планування для підлітків 13-18 років з уразливих категорій.

Мета фонду – підтримати підлітків України у їхньому переході до дорослого життя, надавши їм необхідні знання, навички та інструменти.

За час роботи фахівці Дженерейшн+ розробили унікальну навчальну методику, яка є ефективною для залучення молоді, розвитку у них навичок профорієнтації та карʼєрного планування, підвищення психоемоційної стійкості та впевненості у собі.

Проєкт ініційований найбільшою в Україні бізнес-спільнотою СЕО Club Ukraine та співпрацює з урядом, місцевою та центральною владою України, громадськими організаціями, академічною спільнотою та бізнесами.

Трошки про сам курс для профорієнтологів:

Цього літа ми вдруге проводимо програму для підготовки фахівців з профорієнтації підлітків.

Програма розрахована на освітян, психологів, карʼєрних консультантів, молодіжних працівників та людей, що мають досвід роботи з підлітками. За час навчання учасники курсу опанують необхідні вміння, навички та компетенції для роботи з підлітками та будуть здатні навчити їх відповідним інструментам для ефективного планування кар’єри.

* навчання офлайн у Києві + онлайн,

* програма передбачає опанування навичок командного тренера, профорієнтолога-карʼєрного консультанта та тьютора для підлітків,

* надаємо готову програму для проведення системної профорієнтації, розроблену деканом Київської бізнес-школи Михайлом Крікуновим.

 

Більше деталей та інформацію про подачу заявок на участь ви можете знайти за посиланням: 

https://generationplus.com.ua/nabir-na-navchannya-proforiyentologiv/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.