bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено набір учасників на «Детектор життя»
05.06.2024

 
7-денний онлайн марафон формування бачення свого майбутнього
 
Старт марафону: 1.07.2024
Заявки приймаються до: 20.06.2024
 
Для кого: лідери НДО, хелпери, волонтери, працівники третього сектору
 
Реєструйтеся на безплатний марафон прямо зараз: https://forms.gle/sv7A6v4yoLYZyZpN7
 
Україна проходить через найважчі періоди. У багатьох серцях панують почуття безпорадності та розчарування. Війна, криза, нестабільність — це лише деякі з викликів, які ставлять перед нами важливі питання про сенс і напрямок життя. Зараз, коли кожен день принесе нові випробування, важливо знайти в собі силу і мотивацію для змін.
 
Саме з цієї причини Центр АХАЛАР періодично організовує 7-денний марафон “Детектор життя”. Це унікальна можливість чесно та без прикрас оцінити своє життя. Марафон включає не лише вправи та завдання, але й надає шанс на глибоке осмислення, відверте розмірковування та створення нового життєвого плану.
 
Вас чекає можливість подивитися на себе без ілюзій і самообману. Відповідаючи на ключові питання: “Де я зараз?”, “Куди прямую?”, “Чого я хочу?”, ви зможете проаналізувати своє життя та визначити подальший напрямок руху.
 
На конкурсній основі ми сформуємо невелику вмотивовану групу, де кожен відчує себе частиною спільного великого процесу. Протягом 7 днів участь у марафоні займатиме від 40 хвилин до 2 годин вашого часу щодня.
 
Щовечора ви отримуватимете невеликий теоретичний матеріал і домашнє завдання, на виконання якого матимете 24 години. Лише після успішного завершення попереднього блоку ви зможете переходити до наступного етапу.
 
Щоб не пропустити ці можливості підписуйтеся на наш телеграм канал https://t.me/ahalar_center
 
Деталі про марафон за посиланням: https://ahalar.org/kursi/detektor-zhittja/
 
Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за фінансування Національного фонду підтримки демократії NED (National Endowment for Democracy).

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar Файли

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.