bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cedos та IEP оголошують конкурс для представни_ць ГО на участь у навчальному візиті до Берліна
05.06.2024

Cedos та Інститут європейської політики (Institut für Europäische Politik, IEP, Берлін) оголошують конкурс на участь у навчальному візиті для представниць і представників організацій громадянського суспільства. Поїздка відбудеться 15-19 липня 2024 року і буде присвячена обміну досвідом між українськими та німецькими ГО, а також співпраці органів влади і громадянського суспільства.

Навчальний візит відбувається в межах проєкту «UA Transformation Lab», що є спільним проєктом IEP, Cedos, Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Центру «Нова Європа» і реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Метою проєкту є посилення українських аналітичних центрів та громадських організацій, поглиблення їхньої співпраці з місцевими органами влади і надання необхідних інструментів для ефективного сприяння процесам відновлення та євроінтеграції.
 

Що буде відбуватися під час візиту?

Учасни_ці матимуть програму зустрічей, спілкування й знайомства з представни_цями німецьких громадських організацій, аналітичних центрів, а також політик_инями. Програма візиту передбачає обмін досвідом і обговорення з німецькими колегами таких тем:

  • Як працюють німецькі аналітичні центри та громадські організації і що українські ГО можуть запозичити у них для своєї роботи?
  • У чому полягають складнощі міжкультурної комунікації та як їх подолати?
  • Як відбувається співпраця між громадським сектором та органами влади і як можна її розбудовувати?

Які умови конкурсу?

Буде відібрано 8 учасни_ць. Заявки приймаються від представни_ць організацій громадянського суспільства. Запрошуємо подавати заявки людей і організації, які не мають багато досвіду міжнародної адвокації та співпраці. Під час відбору перевага буде надаватися місцевим організаціям, які займаються дослідженнями, аналітикою та адвокацією. При відборі будуть враховуватися такі критерії, як мотивація і обґрунтованість заявки, попередній досвід та плани подальшої роботи.

Робоча мова візиту – англійська.

Витрати на проїзд та проживання повністю покриваються організаторами. 

Як взяти участь?

Аби подати заявкузаповніть, будь ласка, анкету англійською мовою.

Коли?

Приймаємо заявки до 23:59, 12 червня 2024 року.

Неповні заявки не будуть розглядатися. Результати відбору будуть повідомлені до 20 червня 2024 року. Поїздка відбудеться 15-19 липня.

Як поставити питання?

Запитання щодо процесу подання заявки, відбору або проєкту загалом просимо надсилати на електронну пошту [email protected] з темою листа «Питання».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.