bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мрієш про власну справу? Реєструйся на тренінги для мешканців 5 громад Сумщини!
31.05.2024

Тренінги у місті Суми

ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» запрошує мешканців 5 громад Сумщини (молодь, жінок, ветеранів та членів їх сімей) взяти участь у 3-х денних тренінгах проєкту «Розвиток потенціалу та створення умов для економічного відновлення через розвиток та зміцнення партнерства між державним та приватним секторами в громадах Сумської  області». Проєкт проходить за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії.

 

Захід: виїзний 3-х денний тренінг (з поверненням учасників на ніч у громади).

Де: місто Суми.

Коли: 1 група 22-24 червня 2024 р., 2 група 23-25 червня 2024 р.

Учасники: молодь (повнолітні громадяни віком до 35 років), жінки, ветерани та члени їх сімей, які бажають організувати власну справу.

В навчальних заходах мають можливість взяти участь представники п’яти громад Сумської області: Краснопільської, Охтирської, Тростянецької, Лебединської та Недригайлівської.

Набирається 2 групи по 15 осіб. Участь для вказаних вище категорій громадян безоплатна. Увага: витрати на трансфер учасників також покриваються за рахунок проєкту.

 

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

 

Теми навчання

  • Психологія ведення бізнесу. Генерація ідей.
  • Розробка власної бізнес-моделі. Підготовка бізнес-плану для отримання гранту. Розробка бюджету проєктної заявки.
  • Бізнес комунікації. Робота з основними стейкхолдерами. Ефективна команда.
  • Фандрейзинг. Пошук фінансових ресурсів для бізнесу (міжнародні, державні, місцеві програми для бізнесу). Як розробляти якісні проєктні заявки\пропозиції, щоб вони були конкурентоспроможними? Де шукати актуальні міжнародні, державні, місцеві програми для бізнесу, щоб своєчасно взяти в них участь?
  • Маркетинг. Реклама.

 

Богдан Мосунов, голова БА «4Бізнес», зазначив: «Тренінги з організації власної справи – це унікальна можливість заснувати власний бізнес для найбільш вразливих категорій українських громадян, які проживають на територіях, постраждалих від повномасштабного вторгнення росії. Великі бізнеси релокувалися або зменшили обсяги виробництва, тож кількість робочих місць скоротилася. Найкраща можливість прогодувати себе та свою родину в цих регіонах – розпочати свою невелику справу, яка принесе також користь і мешканцям області, які потребують отримання різних послуг та з задоволенням купують місцеву продукцію. Хочу відмітити, що в нашій області все популярнішим стає крафтове виробництво. А завдяки інтернету та поштовим операторам така продукція швидко знаходить свого споживача на території всієї України. Тож запрошуємо молодь, жінок та ветеранів на наші тренінги. Навчайтесь та заробляйте!»

 

Маєте запитання? Пишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте +380 66 290 49 42.

 

Фонд «Партнерство задля стійкості України»

Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

Контакти

  • +380 66 290 49 42

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.