bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: Discover the interactive Career Tours and Class Chats with Amazon Future Engineer
03.06.2024

 

Meet and Code продовжує серію безкоштовних вебінарів, щоб надати викладачам, неприбутковим організаціям та організаторам подій нові ідеї щодо залучення до заходів МАС, шкільних уроків та інших освітніх зустрічей.

Відкрийте для себе інтерактивні Кар’єрні тури та Чати класу з Amazon Future Engineer

Коли: Четвер, 13 червня, 17:00-18:00 за київським часом

Спікер: Майкл Воллманн (Michael Vollmann), Europe Lead Education, Amazon Community Impact; Елліот Гіггінботам (Elliott Higginbotham), Amazon Community Impact, EU

Реєстрація: Зареєструватися можна тут

Мета вебінару - ознайомити учасників із різноманітними професіями та людьми в галузі технологій, а також прикладами для наслідування, які можуть принести їм нові можливості, натхнення й мотивацію та сприяти зацікавленню учнів у виборі цих професій. На нашому вебінарі ви познайомитеся з віртуальними Кар’єрними турами та Чатами класу, двома важливими та корисними ресурсами для вибору професії. Вебінар буде поділено на дві частини.

Перша частина буде присвячена Кар’єрним турам. Кар'єрні тури – це безкоштовні інтерактивні віртуальні екскурсії, які надихають учасників обрати професію майбутнього, вивчаючи технології Amazon.

Під час вебінару ви візьмете участь у демонстрації, де ви дізнаєтеся, як працюють ці віртуальні тури та як ви можете використовувати їх під час свого заходу або в класі.  

Кар'єрні тури є безкоштовними та доступні такими мовами:  

FC Тури: англійська, німецька, французька, нідерландська, італійська та іспанська;  

Віртуальні 360-градусні екскурсії по Amazon Web Services (AWS):  німецька  

Друга частина вебінару буде присвячена Чатам класу. Чати класу – це віртуальні бесіди про кар’єру, які надихають учасників і висвітлюють багато різних можливостей у світі технологій та інших навичок майбутнього. Під час Чатів класу співробітники Amazon діляться думками про роботу у великій технологічній компанії.

На вебінарі ви дізнаєтесь, як працюють Чати класу, які пропозиції доступні та як їх можна використовувати у своєму класі чи під час події.

Чати класу є безкоштовними та доступні такими мовами:  англійська, німецька, французька 

Вебінар проходитиме англійською мовою. Це особливо актуально для організаторів заходів і викладачів, які проводять заняття та події англійською, німецькою, французькою, нідерландською, італійською та іспанською мовами. Приєднуйтесь до цього надихаючого вебінару!

 

Реєстрація тут.

 

Про спікерів:

Майкл Воллманн: Майкл очолює філантропічні освітні програми Amazon в Європі. До приходу в Amazon він був співзасновником nebenan.de, партнером Ashoka Germany і директором програми Ashoka's Globalizer.

Елліот Гіггінботам: Елліотт працює в Amazon понад 3 роки, де він відіграє ключову роль у підтримці студентів у повній реалізації свого потенціалу через програму Amazon Future Engineer у всьому світі. Він приєднався до компанії як учень із ступенем менеджера проектів і з тих пір став невід’ємною частиною команди, яка працює над розширенням доступу до освіти з інформатики для дітей і молоді з недостатньо представлених громад.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.