bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львівську молодь запрошують на тренінг про розбудову співпраці з депутатами для вирішення екопроблем
31.05.2024

Захід відбудеться у суботу, 8 червня, у просторі міського садівництва та городництва “Розсадник”. Учасники дізнаються про особливості роботи депутатів, довкіллєві виклики громади та існуючі можливості співпраці між мешканцями та депутатськими командами задля їх вирішення.

Ініціатива проведення належить львівському осередку “Громадянської мережі “ОПОРА”, що у межах Громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» з 2017 року сприяє підвищенню рівня відкритості, прозорості та підзвітності депутатів Львівської міської ради. 

Ми знаємо, що молодь турбують проблеми пов’язані із якістю сортування відходів, доглядом за зеленими насадженнями, доступом до водойм, зміною клімату тощо. А тому пропонуємо цікавий навчальний формат, який допоможе зрозуміти, як кожен та кожна може впливати на зелений порядок денний громади” – поділилася ідеєю організаторка заходу Анжеліка Зозуля.

Програма тренінгу складатиметься з кількох змістовних модулів, у межах яких учасників_ць познайомлять із організацією роботи депутатів міської ради, актуальними довкіллєвими викликами громади та цікаві інсайди про дієві інструменти впливу на локальну екополітику.

Спеціальною гостею тренінгу стане депутатка Львівської міської ради, заступниця голови комісії екології, природокористування та енергозбереження Марія Чижишин..

Реєстрація до участі відкрита за посиланням до 6 червня включно. 

Захід проводиться з ініціативи ЛОО “Громадянська мережа “ОПОРА” та ГО “Плато” у межах проєкту «Атестація депутатів місцевих рад», що реалізується за  підтримки Національного  фонду демократії  (NED, США) та Міжнародного фонду «Відродження».  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.