bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато набір учасників до безкоштовної навчальної програми
25.05.2024

https://gurt.org.ua/uploads/news/2024/05/25/zastavka_dlya_ogoloshennya_pro_poshuk_uchasnikiv.jpg
 
Запрошуємо 28 ветеранів/ветеранок війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність, а також члени їхніх родини до участі у Програмі підтримки та розвитку підприємництва ветеранів та членів їхніх родин #МріїБезМеж. У виняткових випадках до участі у проєкті можуть допускатись представники інших категорій.
 
Проєкт втілюється у життя за підтримки Український ветеранський фонд та ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з ВМГО «Соціальний вектор», Державна агенція промоції культури України і Громадська організація “Український центр розвитку культур “Єднання”.
 
Проєкт дозволить разом стати тією силою, яка згуртує учасників, розкриє їх потенціал та створить належні умови для підвищення конкурентоспроможності та популяризація ветеранського бізнесу на внутрішньому й зовнішніх ринках.
 
Наша навчальна програма спрямована на посилення ролі ветеранів з інвалідністю в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах. Менторська програма працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку учасників.
 
#МріїБезМеж - безкоштовна навчальна програма для ветеранів, які бажають зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір працювати із своєю кар’єрою/маю намір змінити місце роботи.
 
#МріїБезМеж - тренінгова програма покликана допомогти ветеранам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації.
 
Ця можливість саме для вас, якщо:
-Ви є громадянином/кою України (адже це наша superpower);
-Маєте бізнес-ідею і не боїтесь мрії втілювати в життя;
-Маєте намір працювати із своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;
-Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.
 
Коли і де?
Основні заходи/навчання відбуватимуться в м. Київ 14-17 червня 2024 року.
На період проведення заходу організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасників. Оплата проїзду здійснюється за власний рахунок учасників.
 
На завершення:
У кінці навчання всі учасники отримають сертифікати про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проєкту відбудеться фінальна презентація кращих проєктів у приміщенні Українського кризового медіа центру в м.Києві (орієнтовно друга половина липня 2024р.).
 
Важливо:
 
Також інформацію про проект можна знайти на сторінках:
Державної агенції промоції культури України -
 
Дедлайн подання заявки: включно до 02 червня 2024р.
 
Контакти:
099-122-04-26 Валентина Телеуця (комунікаційний менеджер)

Контакти

  • 099-122-04-26 Валентина Телеуця (комунікаційний менеджер)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.