bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня проєктів з відновлення та зростання Шевченківської громади
22.05.2024

НЕБАЙДУЖІ  ЖИТЕЛІ УСІХ СІЛ  ГРОМАДИ!

  • ВИ маєте ідеї щодо вирішення болючих проблеми ВАШОГО села та громади?
  • ВИ ШУКАЄТЕ ОДНОДУМЦІВ ТА РЕСУРСИ?

Тоді запрошуємо Вас о 09:00, у п’ятницю 31.05.2024 навчання з проєктного менеджменту на  “Громадянській платформі  відновлення та зростання Шевченківської  громади” у Зеленому Гаю (вул Шкільна 4).

Досвідчені експерти та практики допоможуть перетворити Ваші ідеї у проєкти, що знайдуть  фінансову та /ресурсну підтримку.

З питань реєстрації для участі звертатись за тел/вайбер/телеграм  8(063)7134930 (Юлія)

 Зареєстрованим учасникам компенсуємо витрати на проїзд  у розмірі вартості квитків на автобус згідно наданих проїзних документів або вартість витраченого бензину..

Настав час перетворити мрії на дієві проекти!

Прес - служба ГО “Фонд розвитку міста Миколаєва”

Супровід становлення Громадської ради відбувається в рамках проекту Громадянська платформа для відбудови на краще Шеченківської громади”, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ)  в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами
Партнерами проєкту є: Шевченківська сільська рада, ГО «Зеленогайські ініціативи», Національна платформа стійкості та згуртованості та Український незалежНавчанняний центр політичних досліджень (м. Київ).

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.