bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open call для дієвців культури!
16.05.2024

Майстерня практиків культури вже втретє запрошує учасниць та учасників до спільного простору обміну досвідом і думками, творення нових ідей і звʼязків. Люди культури продовжують працювати в країні, що бореться за свою незалежність,  переживають втрати і загоюють рани, волонтерять й підтримують тих, хто воює. Водночас, вони продовжують відстоювати цінність нашої культури всередині й назовні країни, нарощувати міцність і стійкість культурних інституцій та їхніх спільнот, осмислювати суспільний і професійний досвід, шукати нові сенси, фіксувати їх у образах, формах і практиках.

У фокусі цьогорічної програми Майстерні – тема календаря, який задає суспільству ритм пережиття часу і визначає цінності, що лежать в першооснові культури. Відтак ми говоритимемо про те, що вважаємо важливим для спільного відзначання, святкування і шанування, про події, які актуалізують в теперішньому минуле і програмують майбутнє суспільства.

Формат - тижнева літня школа на базі кампусу УКУ у Львові.

Для кого?

Для практиків культури зі всіх регіонів України, які зіткнулися з потребою переосмислити календарну діяльність і програмне бачення роботи своєї інституції й шукають нових підходів та сенсів у роботі зі своїми громадами й спільнотами.Учасниці та учасники програми обиратимуться на конкурсній основі.Кількість місць обмежена.

Коли? 8-13 липня 2024 року

Форма зголошення 

https://forms.gle/RonQFRHrZPeodd5CA

Дедлайн - 05 червня 2024 року.

Контакти

  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100063793042484

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.