bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий набір до 13-тої Східноєвропейської академії соціал-демократії «Одіссея розширення ЄС»
16.05.2024

Регіональний офіс “Діалог Східна Європа” Фонду ім. Фрідріха Еберта запрошує молодих політиків, громадських активістів, політологів, дослідників, журналістів та інших молодих фахівців України, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та Німеччини взяти участь у майбутній Східноєвропейській академії соціальної демократії “Одіссея розширення ЄС: Відкриваючи нові горизонти в бурхливих водах”.

Академія відбудеться 8-12 липня 2024 року в Брюсселі, Бельгія.

У нашому динамічному та взаємопов’язаному світі подальше розширення Європейського Союзу може запропонувати можливості для зростання, співпраці та прогресу. Крім економічної привабливості та спільних цінностей, які воно представляє, розширення ЄС також набуло особливого значення у світлі зростаючих викликів безпеці в нашому регіоні та зміцнення тоталітарних режимів, які протистоять європейським демократіям. Але шлях до розширення довгий, і в наступні роки доведеться знайти відповіді на багато старих і нових питань.

Наша 13-та Східноєвропейська академія соціальної демократії покликана надати молодим акторам із регіону Східного партнерства важливу інформацію про трансформаційну силу розширення ЄС і виклики, які необхідно подолати, щоб стати членом Європейського Союзу. Учасники отримають цінну інформацію про складність європейської інтеграції та соціально-економічні, політичні та практичні наслідки розширення ЄС.

Ми відвідаємо інституції ЄС та отримаємо інформацію з перших вуст від добре обізнаних експертів. Крім того, завдяки спільним проектам і симуляціям учасники матимуть можливість заглибитися в реальні сценарії, борючись зі складністю переговорів і прийняття рішень у контексті ЄС.

Окрім обміну інформацією, ми прагнемо надати учасникам можливість стати активними агентами змін у своїх громадах та за їх межами. І останнє, але не менш важливе, ми зробимо це, надавши численні можливості для спілкування.

Це унікальна можливість для учасників об’єднатися з однодумцями, експертами та організаціями, які працюють у сфері зовнішньої політики, європейської інтеграції, політики та розвитку громадянського суспільства в регіоні, сприяючи співпраці та обміну передовим досвідом.

Умови проведення семінару:
• Робоча мова семінару – англійська
• Участь обов’язкова протягом всієї програми
• Усі витрати, пов’язані з семінаром, покриваються Фондом.

Критерії участі:
• Громадянство країни Східного партнерства або Німеччини
• Вік від 25 до 35 років
• Ступінь бакалавра соціальних наук, політології, права, навколишнього середовища або суміжних галузей
• Кандидат повинен продемонструвати рішучу прихильність процесам європейської інтеграції, обізнаність в сфері зовнішньої політики, громадянського суспільства, розбудови демократії, соціальної справедливості та сталого розвитку, маючи послужний список відповідної роботи та досвіду.
• Повне професійне володіння англійською мовою
 
Щоб подати заявку: будь ласка, заповніть реєстраційну форму.

https://rb.gy/pqguvf

Кінцевий термін подання заявок: 23:59 за центральноєвропейським часом 20 травня 2024 року. Надіслані із запізненням заявки не розглядатимуться.

Команда організаторів прагне до різноманітності та інклюзії та вважає за сприяння рівності можливостей.

Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати вас на цій захоплюючій події та разом досліджувати цю критичну тему!

Більше інформації: https://dee.fes.de/e/13th-eastern-european-academy-for-social-democracy

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.