bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як згуртувати громаду до соціальних змін
15.05.2024

Робота із людьми - це мистецтво. Об’єднувати для спільнодії - задача із зірочкою. За час повномасштабної війни, в Україні зросла кількість громадських організацій, суспільство миттєво зреагувало на виклики, що постали перед ним. У громади переїхали жителі з різних територій України через війну. Як відомо, люди - це величезний ресурс. Про те, як гуртувати людей навколо соціальних змін поговоримо з Олегом Овчаренком під час онлайн - розмови.

 
Розкриємо питання:
- що таке соціальна згуртованість;
- які чинники впливають на об’єднання людей у спільноти;
- принципи планування та реалізації заходів спрямованих на посилення згуртованості.

Етер відбудеться 23 травня о 17:00.
Для того, щоб прослухати онлайн-розмову зареєструйтеся в анкеті: https://forms.gle/Kpdhe8UhVfPvbq2T9

Олег Овчаренко - тренер, фасилітатор діалогів для порозуміння в громадах, експерт із розробки методологій та інструментів для соціальної згуртованості. Член правління Громадської спілки «Громадські ініціативи України», член виконавчого комітету Міжнародної Громадської Організації «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ».

******

Онлайн-розмова відбудеться в межах Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілює Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” в рамках проєкту “Волонтерський крафт” завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.