bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стаді-тур на підприємства Житомирської області за підтримки програми EU4Business
14.05.2024

Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу відвідати підприємства в Житомирській області. Навчально-консультаційний візит відбудеться 24 травня 2024 року в межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини.

24 травня підприємці-учасники завітають на:
-АТ «Житомирські ласощі» (кондитерська фабрика);
-ПрАТ «Біо мед скло» (пропонує високоякісну склотару та посуд класичного чи індивідуального дизайну);
-Митний термінал ТОВ «ІНСОРСИНГ ФОБОС-ГРУП» (с. Вереси).

Як долучитися до бізнес-візиту?
-Заповнити онлайн-анкету за посиланням.
 

Для підприємців із Вінниччини буде забезпечений трансфер з міста Вінниця до зазначених локацій у Житомирській області та у зворотному напрямку до Вінниці.

Критерії відбору учасників study tour:
-офіційна реєстрація підприємця (ФОП, ТОВ та ін.);
-обов’язкова попередня реєстрація через онлайн-анкету;
-пріоритет надаватиметься учасникам з Вінницької області, але участь представників з інших областей також буде розглядатись.

Поспішайте зареєструватися, адже кількість місць є обмеженою. Виїзд буде з Вінниці, всю детальну інформацію учасники отримають на електронну пошту.

Програма міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua


Зміст публікації є виключною відповідальністю NGO Improve yourself і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.
#eu4business, #StandForUkraine, #gizSME #improve_yourself

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.