bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Світова практика Локальних Комітетів Миру в реаліях війни в Україні»
09.05.2024

Громадська організація “Регіональне об’єднання молоді” оголошує набір на участь у тренінгу “Світова практика Локальних Комітетів Миру в реаліях війни в Україні”. Тренінг для представників неурядових організацій та активних громадян нашої країни. Протягом чотирьох днів учасники ознайомляться з новітніми інструментами подолання конфліктів та налагодження діалогу в своїх громадах, зокрема, через формування локальних Комітетів Миру.

Локальні Комітети Миру – це світова практика сприяння інклюзивним процесам суспільної інтеграції, налагодження діалогу та взаєморозуміння, зміцнення довіри, конструктивного та інклюзивного вирішення конфліктів та спільних дій, які включають різні сторони.

Учасники навчаться створювати Локальні Комітети Миру та залучати громади до їхньої роботи задля ефективного вирішення конфліктів та запобігання проявам насильства, таким як мова ненависті, дискримінація, гендерна нерівність тощо. Також учасники дізнаються, як будувати толерантне суспільство, сприяти суспільному діалогу та знаходити порозуміння з новими членами їхньої спільноти з числа ВПО.

Захід відбудеться протягом 4-7 червня у місті Луцьк. Участь у тренінгу безкоштовна за умови присутності впродовж усіх чотирьох днів. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, та компенсацією квитків на суму не більше 1500 грн (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 21:00 26 травня 2024 р. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 28 травня  на електронну адресу відібраних кандидатів. За додатковими питаннями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту пані Діани за електронною адресою [email protected]

Захід буде проведено в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.