bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Робота з сім’ями безвісти зниклих» для фахівців органів місцевого самоврядування
22.04.2024

ВІДКРИТА РЕЄСТРАЦІЯ на тренінг “Робота з сім’ями безвісти зниклих” для фахівців органів місцевого самоврядування та організацій громадянського суспільства.

За останнімиданими МВС, сім’ям зниклих безвісти за особливих обставин видано майже 23 тис. витягів з Єдиного реєстру осіб зниклих безвісти за особливих обставин. Родини зниклих безвісти звертаються в органи місцевого самоврядування та різноманітні громадські організації за допомогою. 

Триденний очний курс “Робота з сім’ями безвісти зниклих”  розроблений спеціально для фахівців (які не є юристами) органів місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства, які працюють з родинами зниклих безвісти захисників і захисниць. 

Розробниками та викладачами курсу є фахівці ветеранського простору  “РеХаб” та Групи Патріот, які з 2014 року  займаються питаннями безвісти зниклих, а також  долучені до роботи з відповідними державними органами у цій сфері.

 

Програма курсу включає чотири блоки: 

1. процедурний - щодо загального алгоритму дій;

2. параюридичний - щодо надання фахівцями (які не є юристами) первинної юридичної підтримки у випадку порушення прав;

3. інформаційна гігієна - застереження та поради щодо роботи з різними інформаційними ресурсами, що публікують інформацію щодо зниклих безвісти;

4. психологічний - психоедукація щодо особливостей поведінки членів сімей безвісти зниклих; техніки надання першої психологічної допомоги; техніки формування особистої псих.резильєнтності та псих.відновлення.

Для реєстрації на курс просимо заповнити анкету:

https://forms.gle/hjK9PJwBmBhyE1Qc7

Реєстрація буде закрита після набору максимально можливої кількості учасників.

Критерії відбору учасників:

- робота фахівця з родинами безвісти зниклих,

- мотивація участі у тренінгу.

 

Тренінг проводиться очно у м.Львів. Тривалість тренінгу - 3 дні. Дати та конкретне місце тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам. 

Учасники забезпечуються харчуванням, проживанням на період тренінгу. Компенсація проїзду можлива за умови надання квитків на міжміський транспорт (автобус, поїзд плацкарт, купе, 2 клас Інтерсіті).

 

Курс ”Робота з сім’ями безвісти зниклих” розроблений та проводиться ГО “Перший жіночий ветеранський простір “РеХаб” за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України», та у партнерстві із Коаліцією ветеранських просторів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.