bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

25 квітня Meet and Code запрошує на вебінар «Coding for Climate Action»
18.04.2024

 

Надихайтеся! Починаючи з квітня, Meet and Code пропонує серію безкоштовних вебінарів, щоб надати викладачам, неприбутковим організаціям та іншим організаторам подій нові ідеї щодо залучення до заходів МАС, шкільних уроків та інших освітніх зустрічей. На вебінарах представлено різноманітні безкоштовні ресурси Amazon Future Engineer і те, як їх можна використовувати для заходів Meet and Code або на уроках.

Вебінари проводитимуться англійською мовою та орієнтовані на неприбуткові організації по всій Європі, а також на школи, вчителів, викладачів та організаторів заходів, які цікавляться цифровою освітою та її інструментами.

Під час вебінару «Coding for Climate Action» ви відкриєте для себе різні матеріали та те, як ви можете використовувати їх для своєї події та уроків, щоб дати можливість молодим людям досліджувати природні небезпеки та проектувати й розробляти інноваційні рішення для моніторингу потенційних небезпек, а також передавати повідомлення громадам, щоб вони встигли вжити необхідних заходів. 

Дата проведення: 25.04.2024

Час проведення: 18:00 (за київським часом) 

Мова заходу: англійська

Зареєструватися на вебінар «Coding for Climate Action» можна ТУТ

 
Спікером заходу буде Пітер Маршман - засновник і генеральний директор Digit<all>, благодійної організації, яка розвиває цифрові навички молодих людей з недостатньо представлених та захищених верств населення через призму заходів із захисту клімату та сталого розвитку. 
 
У травні та червні також заплановані два вебінари - «Платформи онлайн-навчання Python» та «Кар’єрні тури та Чати класу»
 
Слідкуйте за оновленнями на порталі, щоб отримувати свіжу інформацію та оголошення стосовно майбутніх вебінарів та інших можливостей і подій linktr.ee/rcgurt
 
 
Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з мережевими партнерами. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.