bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представники ПЗФ та екологічних ГО запрошуються на комунікаційний тренінг!
11.04.2024

Професійна комунікація надважлива в галузі охорони природи. Адже, коли ми розуміємо, для кого комунікуємо, що хочемо сказати і як найбільш ефективно це зробити, можемо досягти крутих результатів і зберегти ще більше цінної природи.

У травні ми проведемо 2-денний комунікаційний тренінг. Разом з чеськими партнерами ми навчимо вас правильно комунікувати свої ідеї в соціальних мережах, планувати та проводити інформаційні кампанії, а також надихнемо на роботу для зміни поведінки та ставлення вашої цільової аудиторії для вирішення питань, що стосуються охорони довкілля.

Для кого тренінг ❓
Для представників об’єктів ПЗФ та екологічних громадських організацій, які займаються комунікацією або долучені до виконання комунікаційних завдань

Коли ❓
Тренінг відбудеться 18-19 травня у Львові

Які умови і як податися ❓
Ми компенсуємо ваш проїзд до Львова й назад, оплатимо проживання, нагодуємо

Ми хочемо обрати найбільш мотивованих учасників, тому, будь ласка, заповніть форму до 26 квітня включно. 29 квітня ми повідомимо про результати відбору та інші подробиці.

Захід організовано завдяки підтримці чеської неурядової організації NESEHNUTÍ, що фінансується програмою TRANSITION Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.