bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Як відкрити мовну школу?». В Україні запустили безкоштовний онлайн-курс про освітній бізнес
05.04.2024

Онлайн-платформа TalkEn.Cloud та мережа освітньо-культурних і волонтерських просторів Гончаренко центр запрошують українців на безкоштовний онлайн-курс про відкриття освітнього бізнесу. 

За словами організаторів, курс розрахований на вчителів, репетиторів іноземних мов та всіх, хто мріє про відкриття власної мовної школи, або ж прагне вдосконалити роботу вже існуючого закладу.

«Освіта — завжди на часі. Попит на вивчення англійської зростає і він створює пропозицію. Але як відкрити власну освітню школу? Чарівної палички, звичайно, не існує, але уявіть собі, що ви нарешті знайшли того самого знайомого, хто знається на освітньому бізнесі, готовий розповісти всі секрети та відповідати на кожне ваше запитання. Уявили? Цей знайомий — це і є наш курс», — діляться організатори.

Онлайн-курс «Як відкрити мовну школу» складається з 14 навчальних годин, у межах яких всі учасники пройдуть 6 модулів, ознайомившись із ключовими правилами бізнес-планування, організаційно-правовими аспектами, основами формування стандартів школи й запаковки продукту, а також отримають перелік корисних сервісів та інструментів для ведення власної справи.

Крім того, наприкінці навчання на всіх студентів очікує публічна дискусія із запрошеними експертами про актуальні потреби ринку в 2024 році. За умови проходження підсумкового тесту на +80% учасники отримають офіційний сертифікат та зможуть перейти від мрії до перших кроків у запуску власного бізнесу.

«Тренерками курсу виступлять співзасновниця та СЕО мережі шкіл Green Country та онлайн-платформи TalkEn.Cloud Наталя Лотоцька і операційна директорка TalkEn.Cloud Катя Кравченко. Обидві менторики мають понад 15 років досвіду в освітньому бізнесі та знають, як перетворити бізнес-ідею на успішний продукт», — додають організатори курсу.

Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити форму за цим посиланням. Після реєстрації учасники отримають лист-підтвердження та всі необхідні інструкції для приєднання до курсу. Навчання стартує 20 квітня.

Зазначимо, TalkEn.Cloud — онлайн-платформа з інтерактивними підручниками, системою менеджменту навчального процесу (LMS) та Академією розвитку мовних шкіл.

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.