bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн - лекція «Як створити доступний простір?»
04.04.2024

 
Під час повномасштабної війни кількість поранених зростає щодня, призводячи до переповнення лікарень та реабілітаційних центрів. Нові відділення відкриваються хаотично та без спеціальної підготовки. Тому нині заклади не відповідають потребам поранених. Як це змінити?
 
 
Коли? 10 квітня, 18:00 - 19:30
Де? Zoom (запрошення прийде вам після реєстрації)
Реєстрація: за посиланням
Дедлайн реєстрації: 9 квітня о 23:00
 
Під час лекції на основі посібника з безбар’єрності реабілітаційних відділень, дізнаємось як самостійно перевірити реабілітаційні центри на доступність, навчимося виявляти проблеми у просторі та спробуємо зрозуміти, як зробити реабілітаційні заклади зручними для всіх. Поговоримо про те, як створити простір для реабілітації таким, аби вона стала кроком до самостійного незалежного життя.
 
Лекцію проведе Софія Брем, архітекторка та спеціалістка з фізичної доступності у Big City Lab. Спікером також буде керівник Офісу Дій Олексій Кокорін та представниця Світового Банку. Модеруватиме зустріч Анастасія Нагірняк, дослідниця людського різноманіття у Big City Lab.
 
Слухачі та слухачки лекції отримають запрошення на презентацію посібника, де можна буде отримати друкований примірник та взяти участь у воркшопі самостійного аудиту реабілітаційних центрів.
 
Зміни починаються з кожного з нас – діймо!
 
 
Посібник створений спільно з Міністерством охорони здоров’я України, в рамках флагманського проєкту «Розвиток системи реабілітаційної допомоги», в межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської. За фінансової та технічної підтримки Світового банку, Швейцарії та інших партнерів з розвитку.
Посібник розробила команда урбан-бюро Big City Lab

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.