bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Найм персоналу і трудові відносини у мікро- і малому бізнесі»
03.04.2024

Надихнувшись ідеєю соціальної місії у бізнесі, власники часто стикаються із нерозумінням організації трудових відносин із особами з інвалідністю, неповнолітніми, правовою основою залучення волонтерів.

Чекаємо вас на офлайн-тренінгу “Найм персоналу і трудові відносини у мікро- і малому бізнесі” для відновлення дефіциту знань у цій сфері. 

Тренінг є частиною практичного тримісячного курсу з відкриття соціального бізнесу: від реєстрації до навичок ділової комунікації і пошуку джерел фінансування. Детальна програма курсу - у формі реєстрації.

Участь у тренінгу безкоштовна.

Формат роботи - офлайн (м. Полтава). Кількість учасників - до 15.

Програма орієнтована на суб’єктів малого бізнесу та самозайнятих осіб із числа ветеранів війни, учасників бойових дій, ВПО, членів їхніх родин та інших зацікавлених осіб – мешканців Полтавської міської териториальної громади.

Здобуті учасниками знання і навички можуть бути адаптовані під різні напрями соціального мікро-підприємництва.

 

Форма реєстрації  https://t1p.de/5oqfi

✅ Дедлайн реєстрації 21.04.2024

 

Заходи організовано ГО «Платформа саморозвитку та неформальної освіти» у партнерстві  з Полтавським фаховим кооперативним коледжем, за підтримки КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради в рамках цільової програми «Розвиток освіти дорослих у Полтавській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.