bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито набір на участь у тренінгу з травмотерапії та психосоціального супроводу
18.03.2024

Це тренінг для практикуючих психологів, працівників психологічних центрів, громадських та гуманітарних організацій, які працюють у сфері психологічного відновлення людей, що постраждали внаслідок гендерно-обумовленого насильства, зокрема, під час військових дій.

Протягом навчального циклу учасники отримають передові знання та практичні навички з психологічної підтримки постраждалих осіб, їхнього ментального відновлення та повернення до повноцінного життя, а також більше дізнаються про роботу з повторною травматизацією.

Під час тренінгу учасники та учасниці зможуть:

- проаналізувати поняття статі та гендеру, гендерно-обумовленого насильства, визначити його причини та види;

- поглибити свої знання в міжнародному та українському законодавстві з питань протидії гендерно обумовленому насильству;

- ознайомитись з механізмами попередження та реагування на гендерно-обумовлене насильство, принципами допомоги групам ризику;

- опанувати новітні методи психологічної роботи з постраждалими, в тому числі, першу психологічну допомогу та кризову інтервенцію;

- зануритись до арт- та психотерапевтичних методик;

- взяти участь у практичних заняттях у групах, аби закріпити отриманий матеріал та відпрацювати профільні навички.

Захід відбудеться у місті Черкаси з 7 по 10 квітня 2024. Участь у тренінгу безкоштовна. Обов’язкова вимога - присутність протягом усіх навчальних днів. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, та компенсацією квитків на суму не більше 1500 грн (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 21:00 31 березня 2024. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 1 квітня на електронну адресу кандидатів, що пройшли відбір. За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту пані Діани за електронною адресою [email protected].

Захід буде проведено в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.