bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь запрошується до участі в майстерні «Створюємо мир через мистецтво»
14.03.2024

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед» оголошує набір активної та креативної молоді віком від 18 до 35 років на участь у навчально-креативній майстерні.

Майстерня складається з компонентів, логічно поєднаних між собою:

  • надання учасникам навичок аналізу та розуміння, які бувають конфлікти, їх види та суб’єкти: поведінка, мотивація та психологія;

  • вивчення технік управління конфліктами та запобігання насильству шляхом використання креативних методик, зокрема – за допомогою образотворчого мистецтва.

Мистецтво – дієвий інструмент комунікації, воно здатне впливати на наше сприйняття інших та навколишнього світу, завдяки своїй здатності говорити без слів. Тому, це важливий та доступний спосіб просувати те, чого суспільство потребує найбільше: припинення дискримінації, встановлення взаєморозуміння та пошук творчих рішень для подолання нагальних проблем у місцевих громадах.

Під час навчально-креативної майстерні значна частина часу буде приділена саме створенню власних художніх продуктів, покликаних навчити інших ненасильницьким крокам вирішення конфліктів та налагодженню діалогу в своїх громадах. По завершенню планується організувати виставку робіт, створених учасниками під час заходу.

Майстерня триватиме впродовж чотирьох днів з 12 по 15 квітня 2024 року на Закарпатті. Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь у всіх днях воркшопу. Участь у заході безкоштовна. За умови повної участі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням у повному обсязі, та компенсацією квитків в межах 1500 гривень (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/EPmi26KVN7ZLHofN7до 21:00  4 квітня 2024. Про результати позитивного відбору буде повідомлено не пізніше 5 квітня на електронну адресу кандидатів, що пройшли відбір. За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту пані Діани за електронною адресою [email protected]

Захід проводиться в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.