bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Унікальна можливість навчання у Франції для українських студентів
01.03.2024

Лотаринзький Університет (м. Мец) запрошує українських студентів подаватися на унікальну франко-українську програму бакалаврату (BAC+3) з Міжнародного Менеджменту та Торгівлі.

Тривалість навчання: з 01 вересня 2024 до 31 березня 2025 року. Опісля студенти повинні пройти стажування (від 3-х до 6-ти місяців) у європейській компанії з 01-го квітня 2025.

Деякі зі студентів, які вже навчалися на цій програмі, отримали відразу після стажування контракт на роботу, інші - продовжили навчання на магістратурі у Франції.

Вимоги для подачі заявки:

  • Бути студентом українського ВНЗ та мати закінчено як мінімум 2 курси вищої освіти в Україні;
  • Володіти французькою мовою на рівні В1/В2. Якщо рівень французької мови нижче - тоді можливо подати кандидатуру, але потрібно бути пройти літню школу (липень-серпень) у Франції, з дуже інтенсивним викладанням французької мови, й скласти тест А2/В1 по закінченню літньої школи.

Більше інформації про програму можна знайти на сайті університету: https://iaemetz.univ-lorraine.fr/nos-formations/catalogue-de-formations/diplome-universitaire-franco-ukrainien-management-et

Для тих, хто бажає податися на програму, 15 березня 2024 року о 15:30-16:30 (Київський час) відбудеться спеціальна інформаційна сесія. Посилання на неї отримають лише зареєстровані учасники.

Реєстрація тут: https://forms.gle/M6n5bpdFm9N7hpBH7

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.