bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс вебінарів з підтримки ментального здоров’я на Березень 2024
28.02.2024

Розширюємо інструменти самотурботи та збереження здоровʼя.   

Інститут ментального здоровʼя запрошує всіх, хто має бажання розширити власні інструменти самотурботи, знання про збереження та відновлення ментального здоровʼя, на вебінари у березні.

Тематичні вебінари є продовженням освітніх заходів від ГО “Інститут ментального здоров’я”, спрямованих на допомогу зацікавленим українцям і українкам у поглибленні знань про різні інструменти самотурботи.  

У лютому відбулися вебінари присвячені різним технікам дихання, завдяки яким можна швидко опанувати себе в гострих стресових ситуаціях, зупинити панічну атаку чи впоратися зі спалахами гніву, практикувати майндфулнес.

У березні, всі охочі, мають можливість дізнатися про дві дієві практики - техніку простукування (Tapping) та йогу сміху. Тож реєструйтеся і заносьте в свої календар дати вебінарів - 5 березня і 18 березняі:

5 березня  2024 року, 19:00-20:00 –  Техніка Tapping (простукування) проти тривожності та стресу війни.

  • Ведуча – Дженніфер Горі, практик EFT, фасилітаторка енергетичного зцілення, яка надає послуги балансування та підтримки, щоб допомогти людям під час їх власної духовної, емоційної, розумової та фізичної подорожі. Джен познайомить із технікою простукування для подолання наслідків стресу, тривожності. 

Запрошуємо дізнатися про техніку емоційної свободи простукування, яка допомагає людям у їх власному зціленні за допомогою звільнення глибоких емоційних блокувань.

18 березня 2024 року , 19:00 - 20:00 Сміх для здоров’я та добробуту

  • Ведуча - Джессіка Макгрю, має ступінь бакалавра та магістра спеціальної освіти, є ліцензованим масажистом, викладачем йоги сміху  та сертифікованою тренеркою технік дихання. Має понад десять років роботи з людьми з обмеженими можливостями. Просуває індивідуальний підхід в роботі, підбирає індивідуальну терапію та має успішні приклади дієвості сміхо-йоги для оздоровдення. 

Про інструмент, сміх для здоров’я -  сміхо-йогу від ведучої вебінару:

Йога сміху, яку практикують у понад 110 країнах, починаючи з Індії, не є традиційним заняттям йогою. Йога сміху зосереджується на йогівському диханні з тим, що спочатку може здаватися фальшивим сміхом, але з часом перетворюється на справжній сміх. Оскільки тіло не знає різниці між вимушеним і справжнім сміхом, воно все одно пожинає переваги, які включають: збільшення оксигенації тіла, сприяння виробленню позитивних гормонів, зменшення стресу та більше енергії. На цьому семінарі дізнайтеся про скромний початок йоги сміху, її вплив на мозок і тіло, а також про деякі базові техніки, на яких можна розвинути самостійно.

 

Участь у заходах безоплатна.

Щоб долучитися до вебінарів, просимо зареєструватися: заповнити анкету запит 

Якщо ви вже були учасником або учасницею заходів в рамках 100 денного марафону “Надихаємо весну”,  то перевірте вашу е-поштову скриньку, запрошення до вебінару має вже бути.  

Організатори, просять учасників та учасниць долучатися до вебінарів з увімкненою камерою. 

Вебінари будуть проведені англійською мовою з синхронним перекладом на українську.

Інформація про ініціативу:

Вебінари про різні інструменти та техніки  відновлення,  продовженням започаткованої в рамках 100-денного марафону «Надихаємо весну», освітньої діяльності громадської організації “Інститут ментального здоров’я”, з метою:

  • допомогти зацікавленим українцям і українкам  опанувати техніки усвідомленого дихання та інші інструменти для підтримки і відновдення ментального здоров’я; 

  • експертно підтримати тренерську мережу “Сили дихання” та тих, хто цікавиться техніками самотурботи, а саме - працюючих соціальних працівників, психологів, волонтерів, вчителів та інших.

В умовах постійного стресу воєнного часу, техніки підтримки та відновдення ментального здоров’я мають бути в «аптечці» кожного та кожної українця та українки. 

Ментальне здоров’я - це стан внутрішньої рівноваги, коли людина може ефективно справлятися зі звичайними життєвими стресами, може реалізовувати свій потенціал, продуктивно і плідно працювати, радіти життю.

ГО “Інститут ментального здоров’я” вдячний за підтримку та співпрацю американській організації Breathlogic. 

Якщо у вас є запитання, будь ласка, пишіть на е-пошту ініціативи  [email protected]

 

З найкращими побажаннями

від команди ГО “Інститут ментального здоровʼя”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.