bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Порядок встановлення інвалідності для цивільних осіб»
19.02.2024

Дата та час проведення: 22 лютого (четвер) з 12:00 до 14:00 год.

Місце та формат проведення: онлайн - платформа Zoom (посилання для підключення до конференції та порядок денний заходу буде надіслано після здійснення попередньої реєстрації).

На вебінарі розглянемо такі питання:

-Огляд законодавства

-Загальна процедура встановлення інвалідності. Особливості встановлення під час воєнного стану -Умови та критерії встановлення інвалідності

-Порядок проходження ЛКК та МСЕК.

-Оскарження рішення МСЕК -Особливості встановлення інвалідності для дітей

-Порядок встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни для цивільних осіб. Також обговоримо практичні кейси та запропоновані учасниками, учасницями запитання.

 

ВАЖЛИВО: Просимо ВСІХ, хто бажає взяти участь у заході, заповнити коротку попередню реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/ihkXqccinZCDkyXL6 Ця діяльність стала можливою в межах програми “Єднання заради дії”, що впроваджується міжнародною організацією IREX разом з українським благодійним фондом “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” та за підтримки Державного департаменту США.

Ця діяльність стала можливою в межах програми “Єднання заради дії”, що впроваджується міжнародною організацією IREX разом з українським благодійним фондом “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” та за підтримки Державного департаменту США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.