bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочався новий набір на безкоштовне навчання з кібербезпеки в CyberIN
09.02.2024

CyberIN – це освітній проєкт компанії IT Specialist, що дає можливість безкоштовно отримати професійні знання з кібербезпеки студентам, які мають технічні знання та прагнуть детальніше вивчити сферу, її напрями та специфіку. 

Особливістю курсу є орієнтація не лише на розвиток технічних, але й особистісних навичок. Студенти вивчають все, починаючи від Microsoft, Linux та Security Operations Center до ділової етики та корпоративних комунікацій.

За однакового рівня знань серед студентів, компанії також приділяють значну увагу гнучким навичкам, і це може відігравати вирішальну роль при виборі кандидатів. Комунікації мають велике значення для подальшого професійного розвитку спеціаліста та роботи в компанії, тож цьому навику слід приділяти особливу увагу і сфера кібербезпеки не виняток”, зазначає Лілія Дегтяр, керівниця академії та директорка напрямку зовнішніх та внутрішніх комунікацій IT Specialist.

Заняття в кіберакадемії CyberIN проводять винятково офлайн. Попри зручність дистанційної роботи/освіти цей формат значно впливає на рівень запам’ятовування матеріалів. Тому CyberIN обрали офлайн навчання для кращого налагодження комунікацій та інтерактиву між учасниками. 

Курс триватиме 3 місяці (з 25 березня до 30 червня). Графік навчання з 16:00 до 20:00. Реєстрація триватиме до 11 березня. 

Дізнатися деталі програми та заповнити анкету можна за посиланням: https://my-itspecialist.com/cyberin#cta  

Нагадаємо, що у 2023 році кіберакадемія провела 3 набори на навчання, більше 50 учасників успішно завершили курс, частина з яких вже отримали роботу в компанії IT Specialist.

 

Довідка

CyberIN – це освітня академія компанії IT Specialist, що вже 10 років працює у сфері кібербезпеки. CyberIN пропонує різні навчальні тренінги/семінари для вдосконалення та підвищення рівня освіти та знань у сфері кібербезпеки. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.