bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на 2-денні «Школи проєктного менеджменту» для ІГС
06.02.2024

А що там на горизонті?! Так це ж нові проєктні можливості! Ми з радістю анонсуємо початок реєстрації на 2-денні «Школи проєктного менеджменту» для інститутів громадянського суспільства. Отримайте унікальну можливість покращити навички у керуванні проєктами, обмінюватися досвідом та співпрацювати для досягнення спільних цілей. Реєстрація вже відкрита – розвивайте свою організацію разом з нами!

Що вивчатимемо?

На вас чекають два незабутні дні, насичені позитивом, ідеями, корисними знаннями. Разом з учасниками та учасницями у деталях розберемо:

  • Як формувати найважливіше – мету та завдання проєкту.

  • Як складати екселент-бюджет та чіткий поетапний графік. 

  • Які існують ризики, як їх визначати в контексті проєкту, а також як приборкати найскладніше –  моніторинг та оцінку проєкту. 

  • Як попередити помилки та врахувати весь свій (і не тільки свій) позитивний та негативний досвід для успіху майбутніх проєктів.

Де проходитимуть Школи та кому буде цікаво?

Ми запрошуємо до участі новостворені інститути громадянського суспільства, які працюють в окремій області, але й досвідченим організаціям також буде нагода актуалізувати знання, поділитися досвідом та надихнутися енергією. У «Школах проєктного менеджменту ви не лише навчатиметься, а й відчуєте потужний імпульс громадянської енергії, який надихне на нові ідеї заради майбутнього України!

  • Чернігів – 16-17 лютого; 

  • Вінниця – 24-25 лютого.

Отже, не втрачайте унікальну можливість доєднатися до освітньої ініціативи організаційного росту, де кожен крок спрямований на досягнення ваших цілей та наведення позитивних змін у громадському секторі України! 

Реєстрація вже відкрита, тому не пропустіть шанс приєднатися до цієї захоплюючої спільноти. Долучайтеся, навчайтеся, та ростіть разом з нами!

Графік проведення:

  • Чернігів (для організацій, які працюють в Чернігівській області) 16-17 лютого. Реєстрація за посиланням https://forms.gle/9dsGRetDNL4dWzkg9 . Реєстрація триває до 13 лютого

  • Вінниця (для організацій, які працюють в Вінницькій області) 24-25 лютого. Реєстрація за посиланням https://forms.gle/FbQFBpa5pGGRyXZy7  Реєстрація триває до 18 лютого

Організатори відшкодовуватимуть:

  • проїзд у два боки (квитків не вище 2 класу). Вартість проїзду компенсується за наявності квитків під час заходу. У разі подорожі власним авто, компенсується проїзд згідно наданих чеків за пальне, проте максимальна сума компенсації складає 2000 грн.

  • 1 добу проживання. Поселення у двомісних номерах.

  • Додатково організатори забезпечують харчування учасників.

Детальна інформація щодо логістики, а також програма заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам та учасницям.

Цей захід створено ГО “Точка доступу” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.