bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський семінар для громадсько-активних вчителів
02.03.2011

Східноукраїнський центр громадських ініціатив приймає до 10 березня заявки на участь у 2-денному всеукраїнському семінарі із обміну досвідом впровадження польського досвіду діяльності сільських шкіл - центрів активності громад.

Семінар відбудеться у м. Луганську 26-27 березня 2011 р.

До участі у семінарі запрошуємо українських педагогів та працівників НУО, що або мають власні напрацювання з впровадження польського досвіду у сфері громадської діяльності школи, або потребують саме таких знань та умінь для роботи із розвитку та збереження освітніх послуг у сільській місцевості.

Семінар надасть учасникам можливість проаналізувати діючі в Україні альтернативні форми закладів середньої та дошкільної освіти, успіхи і проблеми пристосування польського досвіду діяльності громадсько-активних шкіл до українських реалій.

Учасники семінару розвинуть професійні кваліфікації у сфері побудови партнерства закладу освіти з громадою, матимуть можливість обмінятися досвідом із колегами, українськими та польськими експертами.

Цей захід є частиною всеукраїнського проекту «Поширення адаптованого польського досвіду задля збереження освітніх послуг в сільській місцевості», що реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках програми «Схід – Схід: партнерство без кордонів». Більше про проект – на сторінці.

У рамках проекту також заплановано спільне із кафедрою соціальної роботи Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка видання антології-посібника «Школа - центр активності громади: узагальнення адаптованого польського досвіду збереження освітніх послуг в сільській місцевості».

Умови участі у семінарі: організатори забезпечують запрошених учасників харчуванням та проживанням під час семінару, роздатковими навчальними матеріалами, компенсують витрати на проїзд. Для участі в семінару необхідно заповнити реєстраційну анкету та бажано подати матеріали до антології-посібника. Формуляр анкети та вимоги до написання статей до антології-посібника можна скачати на сторінці.

Заповнену анкету просимо надсилати до 10 березня 2011 року на електронну адресу [email protected] або факсом на номер (0642) 491 374 чи поштою на адресу: СЦГІ, 30-й квартал, б.2 кв. 14, м. Луганськ, 91005.

Партнери проекту:

  • Суспільно-просвітницьке Товариство допомоги потерпілим та неповносправним «Едукатор» (м. Ломжа, Польща)
  • Вінницька правозахисна група
  • Львівський регіональний благодійний фонд «Резонанс»
  • громадська організація М’АРТ (м.Чернігів)
  • Харківська обласна фундація «Громадська альтернатива»
  • кафедра соціальної роботи Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка.

Інформаційний партнер: Освітній портал™  – комерційний інтернет-проект, присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном, а також супутнім напрямкам.

Контактні особи: Альона Переходченко, тел. 050 19 04 952 Оксана Дрєпіна, тел. 050 923 41 17

Контакти

  • Альона Переходченко
  • 050 19 04 952

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.