bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа тренерів з прав людини
01.03.2011

Стартує другий етап програми «Школа тренерів з прав людини», мета якої навчити учасників планувати та здійснювати ефективні дії на захист своїх прав й інтересів та створити команду мультиплікаторів для розповсюдження інформації і досвіду серед цільової аудиторії проекту.

До участі у школі запрошуються активна молодь, лідери громадських та державних організацій, представники навчальних закладів Донецька та Донецького регіону.

Школа відбудеться 29-30 березня 2011 року та буде проходити у форматі дводенного тренінгу. Під час заходу учасники розглянуть класифікацію прав людини за різними критеріями, вивчать практичні аспекти захисту конкретних прав людини, таких як захист прав у суді, трудове право, одержать знання,які актуальні для кожного, а також практикуватимуть техніки передачі знань іншій аудиторії. Після цього тренінгу учасники, базуючись на отриманих знаннях проведуть тренінги рівний рівному для зацікавлених осіб. Такі заходи допоможуть закріпити нові знання та залучити до участі у проекті більшу кількість людей.

Школа відбудеться у Донецьку.

Організатори забезпечують всіх учасників харчуванням та тренінговими матеріалами. Учасникам з інших міст Донецької області буде надано проживання у готелі та компенсація дорожніх витрат при наявності оригіналів проїзних документів.

Для участі у школі необхідно: Заповнити аплікаційну форму та виконати тематичне завдання з прав людини. Документи надсилати на електронну адресу: [email protected]

Заявки мають бути надіслані не пізніше 10 березня 2011 р.

Учасники, які успішно завершать навчання у Школі тренерів з прав людини, одержать сертифікати, які підтверджують їх знання про права людини, матимуть спроможність проводити освітні заходи з даної тематики, а також приймати участь у проектах організації «Центру Європейської Співпраці» у подальшому.

Контакти організаторів:

  • Смаглій Олена, 050 654 56 21 - Загальна інформація по проекту
  • Гладка Анна, 099 028 89 99 – Юридичний інформаційний центр
  • Крижна Владислава,  0999317906 – Дебат клуб

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.