bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практикум «Гранти для медіа: як оформити заявку»
24.01.2024

 

Регіональний хаб Інституту масової інформації “Медіабаза.Чернігів” запрошує медійників з Чернігова та області на дводенний практикум з написання проєктів “Гранти для медіа: як оформити заявку”, що відбудеться 1 - 2 лютого 2024 р. у Чернігові.  

 

Тренером виступить  Кирило Лукеренко, виконавчий директор ГО “Громадське радіо”. 

 

Під час заходу  учасники разом із тренером покроково заповнять кожний етап проєктної заявки щодо конкретної ідеї проєкту, починаючи від визначення проблематики та мети і закінчуючи наповненням бюджету. 

 

Крім того, будуть розглянуті такі теми: 

 

  • Грантове фінансування: плюси і мінуси 

  • Міжнародні донори в Україні 

  • Українські грантові програми 

  • Коротка грантова історія ГО “Громадське радіо” 

 

Початок тренінгу: 12:00 1 лютого 

Завершення тренінгу: 15:00 2 лютого   

 

 УВАГА! Для участі в тренінгу бажано прибути зі своєю ідеєю подачі на конкретний грант. У всіх учасників/учасниць буде шанс обговорити це з тренером/колегами. 

 

Тренінг є безкоштовним, організатори забезпечують харчування та роздаткові матеріали.  Для  учасників з інших міст Чернігівської області  забезпечується  проживання і відшкодування вартості проїзду (за наявності квитків в обидві сторони). 

 

Для участі у навчанні прохання зареєструватися до 29 січня 2024 включно  за посиланням: https://forms.gle/pqfr1VMztB4JcryF8  

 

Зареєстровані учасники отримають на електронну пошту детальну логістичну інформацію та програму заходу. 

 

Довідка про тренера: 

 

Кирило Лукеренко - виконавчий директор Громадського радіо від 2018 року і дотепер. До того від 2013 року був головним редактором Громадського радіо, але також відповідав за грантове фінансування.

Стипендіат програми Рейгана-Фассела Національного фонду підтримки демократії (США) в 2018-19 роках. У 2012-2013 роках працював на опозиційному телеканалі TVi редактором. До того був редактором новин на Інтері, редактором документального відділу на телеканалі НТН. На початку та середині 2000-х працював продюсером і спеціальним кореспондентом в Українській секції Всесвітньої служби BBC.

Автор документальних фільмів на історичні теми (1990-ті і початок 2000-х років).

Захід проводиться хабом “Медіабаза. Чернігів” за підтримки Посольства США в рамках реалізації проєкту  “Підтримка діяльності локальних медіа Чернігівської області”.

Контакти

  • 0631244686
  •  Світлана

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.