bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Career Hub запрошує молодь Чернігівщини прокачати навички для успішного працевлаштування
17.01.2024

Подія спрямована на покращення навичок, необхідних для пошуку роботи та успішного працевлаштування. Захід проводитиметься в межах програми USAID “Мріємо та Діємо”. Організатори пропонують молоді ознайомитися із можливостями працевлаштування у рідному місті, тренінги від кар’єрних консультантів/ок, “швидкі співбесіди” зі справжніми HR-фахівцями та фахівчинями, воркшопи з розвитку необхідних навичок для успішного пошуку роботи та інформацію про професії майбутнього для відновлення України. 




Партнери проєкту: Державна служба зайнятості, Національний університет “Чернігівський колегіум” імені Т.Г.Шевченка, Агенція регіонального розвитку Чернігівської області, громадська організація “Українська монолітність”. 

Хто може стати учасником/-цею заходу? Молодь Чернігівщини віком 18-25 років, яка прагне знайти роботу або змінити напрям професійної діяльності.

Що пропонують учасникам та учасницям:

  • дізнатись про те, де та як знайти роботу мрії;

  • за підтримки професійних кар’єрних консультантів/ок розвинути навички написання резюме та мотиваційного листа, а також вдосконалити свої навички самопрезентації; 

  • дізнатися як використовувати соціальні мережі для пошуку роботи;

  • здобути досвід проходження реальних співбесід та отримати зворотний зв’язок від представників (фахівців HR) бізнесу та громадського сектору;

  • отримати знання про використання ШІ-інструментів для пошуку роботи;

  • можливість потрапити в базу кадрового резерву Центру “Розвиток КСВ” та його партнерів (за результатами успішного проходження всіх тренінгів). 

 

Дата та час проведення: 19-20 січня 2024 (п’ятниця: 14:00-18:00; субота 11:00-18:00). 

Зареєструватися на подію заповнивши форму за посиланням.

Кінцева дата реєстрації: 17 січня.

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.