bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні стартує новий набір на безкоштовні курси англійської для військових
11.01.2024

За словами організаторів, перший потік курсів англійської для військовослужбовців завершує своє навчання у січні. Інтерес до вивчення англійської серед військовослужбовців був величезним: лише за декілька тижнів на курс зареєструвалися більше 2000 військових. За словами бійця на псевдо «Сіріус», який завершує навчання, результат вже перевершив очікування.

«Це дуже цікавий досвід, адже я почав курс ще в навчальному центрі, а зараз проходжу останні заняття фактично з окопів. Не завжди виходить підключитися, але стараюсь наздоганяти. Та головне – я бачу результат, навіть на банальному прикладі: якісь англомовні інструкції вже не здаються чимось жахливим, все абсолютно зрозуміло. Жартую з побратимами, що після війни зможу й сам комусь викладати», – ділиться захисник.

Тепер мережа освітніх просторів відкриває новий набір, аби ще більше воїнів Сил оборони могли покращити свою англійську та використовувати її на практиці. 

«Актуальність програми складно переоцінити — наші воїни б’ються пліч-о-пліч із добровольцями з усього світу, їздять на навчання за кордон, комунікують з інструкторами. І в усіх цих випадках їм необхідна англійська. Це те, що дійсно на часі», – зазначає команда Гончаренко центру.

Як розповіла директорка Гончаренко центру Онлайн Вікторія Захарова, військовослужбовці на курсі навчатимуться за спеціалізованою програмою, яка дозволить за три місяці опанувати базову військову лексику та ключові теми. 

«Це спеціальний курс для наших військовослужбовців, розрахований на рівень Elementary (A1). Він складається з серії тематичних блоків, вивчення яких допоможуть нашим захисникам у комунікації із закордонними інструкторами та побратимами з Інтернаціонального легіону, а також у вивченні документації до озброєння від країн-партнерів. Серед обраних тем – військові бази, частини та посади, правила і норми, військові будні, транспортні засоби та зброя, організація персоналу та багато іншого», – ділиться директорка Гончаренко центру Онлайн Вікторія Захарова.

Усі заняття повністю безкоштовні, а кожна зустріч охоплюватиме нову тему. Завдяки цьому приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі, а всі навчальні матеріали дублюватимуться в чаті групи. Аби долучитися до навчання, військовослужбовцям необхідно заповнити гугл-форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.