bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Стійкість під час війни»
22.12.2023

Під час тренінгу ви зможете отримати навички та знання, які допоможуть вам легше пережити травматичний досвід, навчитись розуміти й регулювати свій емоційний стан та краще розуміти оточуючих вас людей. Вправи допоможуть налагодити зв’язок з собою, покращити розуміння своїх потреб та емоцій, а також відновити можливість планувати майбутнє та пропрацювати свій ресурсний стан.  

За результатами тренінгу учасники та учасниці також отримають необхідні навички та знання, та зможуть створювати власні групи психологічної самопідтримки.  

Групи підтримки будуть супроводжуватись методологічною підтримкою команди проєкту.  

Тренінг відбудеться 09-10 січня 2024 року. 

Реєстрація за посиланням.

Детальну інформацію про час та місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам на електронну адресу. Після реєстрації перевіряйте, будь ласка, пошту, яку ви вказали в анкеті.  

Підписуйтеся на сторінки програми “Єднання заради дії” у мережі Facebook та Instagram, також шукайте анонси сайті програми.   

 

Програма «Єднання заради дії» має на меті посилити стабілізацію в Україні через сприяння інтеграції ВПО, підвищення згуртованості громад, надання підтримки щодо розробки місцевих та національних планів інтеграції ВПО, та зменшення вразливості ВПО загалом, яка реалізується міжнародною організацією IREX за підтримки Державного департаменту США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.