bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання з Soft Skills у Миколаєві та Миколаївській області для розвитку власної справи!
12.12.2023

Запрошуємо підприємців у Миколаєві та Миколаївській області та тих, хто прагне розпочати власну справу на навчання з Soft Skills!

Із 15 по 17 грудня в Миколаєві відбудеться навчання, щоб подивитися на бізнес-процеси під новим кутом та дізнатися як особисті навички впливають успіх вашої справи!

  • • Тренінг “Ефективні переговори” (15 грудня): про мистецтво успішних переговорів, які є визначальними на шляху розвитку бізнесу!
    Реєстрація за посиланням.
  • • Тренінг “Управління конфліктами” (16 грудня): про техніки ефективного вирішення конфліктів, лідерство та здатність об’єднати команду в будь-якій ситуації!
    Реєстрація за посиланням.
  • • Тренінг “Мистецтво прийняття рішень та розв’язання проблем” (17 грудня): про стратегічне мислення та навички прийняття рішень для досягнення ваших бізнес-цілей!
    Реєстрація за посиланням.

Участь безоплатна! Посилюйте свої знання та здобудьте конкурентну перевагу для вашого бізнесу.

Локація: м. Миколаїв (точна адреса буде повідомлена пізніше).

Кількість місць обмежена! Реєструйтеся за посиланнями та долучайтесь до навчання, яке змінить ваше бачення бізнесу та ведення команди!

Навчання проходить в рамках проєкту, що має назву “Програма економічної стійкості України”, реалізується Благодійним фондом “Посмішка ЮА” в партнерстві з JERU (колаборація міжнародних неурядових організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide) за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.