bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Весняний набір до Школи молодих лідерів «Покоління 2020.UA»
21.02.2011

Школа молодих лідерів «Покоління 2020.UA» - це двомісячний курс інтенсивних лекцій, тренінгів, майстер-класів від провідних українських тренерів, відомих політиків, журналістів, політичних та культурних діячів.

Кандидатами на участь у школі можуть бути:  студенти 3 - 6 курсів ВНЗ м. Києва, які бажають розвивати лідерські навики та активно беруть участь у роботі довільних суспільних чи політичних організацій.

Тривалість школи: З 29 березня – 27 травня 2011 року

Місце та час проведення: з 18:30 - 22.00 (щовівторка та щочетверга) в конференц-залі навчального центру «КІМО» за адресою: м.Київ, вул. Фрунзе, 1-3 (м. Контрактова площа).

Як стати учасником?
Відбір учасників проводиться у два тури шляхом заповнення та подачі анкет.

І тур (18 лютого 2011 року – початок І туру) У першому відбірковому турі усі бажаючі надсилають заповнену анкету (можна завантажити тут) на електронну адресу - [email protected] (тема «І тур») до 20:00 16 березня 2011 року.

ІІ тур (18 березня 2011 року – початок ІІ туру): після розгляду отриманих заявок І туру, Відбіркова комісія повідомляє, хто пройшов до ІІ етапу та надсилає відповідним кандидатам наступну анкету.

За результатами ІІ відбіркового туру не пізніше 27 березня 2011 року буде оголошено 30 найкращих студентів, які стануть учасниками весняного набору «Школи молодих лідерів «2020. UA».

Фінансові аспекти

Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами та кава-брейками упродовж усіх лекцій. Рєстраційний внесок становить 400 грн, який сплачується у перший день Школи, до офіційного відкриття.

За додатковими запитаннями звертайтеся, будь ласка, до Координатора Школи молодих лідерів «Покоління 2020.UA» Мар’яни Легоцької моб. тел.: +3 093 92 95 867 ел. скринька: [email protected] (тема «Question»)

Контакти

Коментарі

Марина Радіонова   4910 днів тому   #  

Школа не те щоб сильно змінила мої думки і стратегії, вона як би більше змусила замислитися над тими речами, яким я раніше не надавала значення. Після кожного заняття я відчувала такий приплив сил, натхнення і я довго не могла заснути. У цей період у моїй голові народилися незвичайні проекти!)

Дуже раджу!

  •   Пiдписатися на новi
Захарченко Олексій   4909 днів тому   #  

Я також брав участь... І хочу сказати, що не очікував такого... Школа перевищила мої сподівання відсотків так на 250!

  •   Пiдписатися на новi
Білаш Віка   4909 днів тому   #  

Минуло вже майже 3 місяці після закінчення школи Покоління 2020 (осінній набір), але запал, який отримала під час навчання і спілкування не минає!

Що дала мені школа?! Розширила кругозір, познайомила із надзвичайно цікавими та ініціативними людьми, додала знань у різних сферах...

Коли потрібна додаткова мотивація, коли опускаються руки – читаю блокнот із записами лекцій із школи, коли потрібно підняти настрій – передивляюсь фотографії. У конспекті лекцій – практичні рекомендації, знання, досвід небайдужих до долі України. На фото усміхнені обличчя випускників, які випромінюють надію, готовність будувати нове, достойне життя батьківщини. від щирого серця - рекомендую!!

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4902 дні тому   #  

Проте, я вдячний Мар’яні, що знайшла спосіб вирішити це питання і зателефонувала мені.
Сподіваюсь, що вся інформація опублікована мною вище буде спростована, по мірі вирішення питання. Можливо це просто якийсь «міадестендінг» як між нами, так і між співробітниками організації.
Я особисто, як політолог, а не лише людина що працює в рекламній сфері, дуже зацікавлений подібними проектами. І якщо, те що закладається цією організацією дійсно буде мати результат (позитивний), то я бажаю цій організації лише світлого майбутнього і розвитку.

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4902 дні тому   #  


Я особисто, як політолог, а не лише людина що працює в рекламній сфері, дуже зацікавлений подібними проектами. І якщо, те що закладається цією організацією дійсно буде мати результат (позитивний), то я бажаю цій організації лише світлого майбутнього і розвитку.

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4902 дні тому   #  

Пане Олексій, ми, за джентельменською угодою, з одною із співробітниць даної організації погодились допомогти з росповсюдженням інформаційних бюлетнів. Навіть не як компанія, а фізичні особи. Знайшли студентів, що розповсюджували листівки. В результаті, нам не виплатили гроші за проведену роботу (фактично не нам, а тим студентам, що працювали, оскільки агентської комісіїї ніхто з цього не мав, все робилося щоб нібито просто допомогти, а не заробити на добрих починаннях). Просто кожна робота повинна бути оплачена, і якщо люди працювали, і їм обіцяли за це винагороду, то винагорода повинна бути - ми за чесний бізнес!
Видно в кожній (а може й не в кожній...) бочці меду є ложка дьогтю.

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4902 дні тому   #  

трошки дивно опубликовані останні пости, задом наперед:) проте думаюй, що той кому вони цікаві знайде правильну послідовність тексту.

Ще раз дякую Мар'яні за конструктивний діалог.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4901 день тому   #  

Шановні учасники дискусії!
Вчора я вперше за два роки скористався правом модератора і прибрав декілька коментарів. Пояснюю причини такого вчинку.
1. До мене у фейсбуці вчора увечері звернулась координаторка проекту «Покоління 2020.UA» Мар'яна Легоцька "Я координатор Школи молодих лідерів "Покоління 2020.UA", у мене до тебе велике прохання, буду дуже вдячна, якщо якимось чином вдастся видалити коментар до нашого оголошення, що розміщене на сайті ГУРТ. Я особисто спілкувалась з тією людиною, яка все це писала і він вибачився перед нами та не може самостійно видалити коментарі. Буду дуже тобі вдячна!". Також до мене звернувся Олексій Захарченко. Зрозуміти координаторів цього проекту можна: контент, в тому числі коментарі, які генеруються на порталі чудово індексуються google і спливають при пошуку за ключовими словами, наприклад, Покоління 2020.UA. Тому для проекту прибрані коментарі становили серйозний репутаційний ризик - невідомо коли, як і кому потрапить на очі цей текст.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4901 день тому   #  

Дуже часто користувачі, які щойно зареєструвались на порталі, імпульсивно додають коментарі , за які їм через деякий час стає незручно, а видалити їх зараз на порталі автору коментаря технічно не має можливості. Кожен врешті решт має право на помилку. Редакція порталу ГУРТ зазвичай користується принципом, що автори коментарів - відповідальні за їх зміст, однак може видаляти коментарі на запит автора або в разі додавання коментарів, які дублюються.
Сергію, якщо Ви вважаєте моє рішення прибрати Ваші коментарі хибним, дайте, будь ласка, аргументовану відповідь у коментарях до цього повідомлення.
Як і автор прибраних коментарів, очікую від координаторів проекту публічного пояснення та спростуванні інформації, викладеної вище.

Буду також вдячний за інші думки щодо цієї дискусії від інших користувачів порталу ГУРТ

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4901 день тому   #  

Тарас, начнем с того, что про "незручно" говорить не нужно.
Мне абсолютно зручно и комментарий был по теме.
Скажу Вам следующие, вопрос с оплатой решили. Я рад что, это случилось и что организаторы "поколение 2020" оказались приличными людьми(жалко, что пришлось достучаться только путем неприятных процедур). Видимо в рядах организации есть диструктивные элементы, что портят картину в целом.
То что комментарий убрали ничего, главное что все пришли к консенсусу. Спасибо. (можете удалить все мои остальные посты, так как данную дискуссию есть смысл закрыть)

  •   Пiдписатися на новi
Олексій Захарченко   4901 день тому   #  

Ось це вже інша розмова! Просто потрібно спочатку розібратися у всьому, а якщо вже критикувати, то потрібно відповідати за кожне слово ;)

  •   Пiдписатися на новi
Логвиненко Сергей   4901 день тому   #  

Ну вот...:) Уважаемые оппоненты, я хотел бы закрыть дискуссию. А еще, на последок, Алесей, Вам скажу, что никакого желания разбираться у меня нет, как и времени на это. Есть четкая связь: работа - оплата. Если она отстроена четко, то все великолепно, если у кого с этим проблемы, то за мой счет либо за счет других людей это решаться не должно.
Уважаемый админ, удалите мои посты, желательно все, чтоб эти разговоры прекратились. Вопрос решили и хорошо. Видимо ваш сайт помог.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4876 днів тому   #  

http://vacant.com.ua/images/konsult/articles/child.jpg

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.