bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на тренінг «Гранти для культури 2024. Нові можливості» | 16-17 грудня, м.Рівне
11.12.2023

 
Реєстрація на тренінг «Гранти для культури 2024. Нові можливості», 16-17 грудня у місті Рівне.

- Ви відносите себе до культурного середовища міста Рівне?
- Хочете дізнатися про актуальні грантові програми, конкурси від різних фондів та донорів у напрямку культури на 2024 рік?
- Знати як ефективно працювати з грантодавцями у секторі культури?
- Знайти цікаві та актуальні ідеї проєктів у своїй тематиці та можливості їх реалізації?
 
Обов’язково реєструйтеся та долучайтеся: https://forms.gle/c7yBCQCgit1muMUo8

Продовжуємо якісно допомагати та підтримувати професійне зростання спільноти стейкхолдерів культури Рівного за підтримки #EU4Culture. Навчання буде корисним для тих, хто шукає гранти для проєктів у секторі культури та нові можливості для їх реалізації. Чекаємо на активних культурних менеджерів, митців, представників установ культури, громадських організацій, креативних індустрій та бізнесу, журналістів, які пишуть про культуру, представників молодіжних ініціатив тощо - всі, хто свідомо підтримує та розвиває культуру у нашому місті Рівне. Раді будемо познайомитися з новими учасниками, в тому числі запрошуємо релокованих митців та організації, що працюють у секторі культури.
 
З вами працюватимуть досвідчені тренери та проєктні менеджери-практики міжнародного рівня:

Krzysztof Łątka
(Кшиштоф Лонтка), Польща - експерт у галузі стратегічного управління, та євроінтеграції України, з 25-річним досвідом управління різноманітними грантовими та бізнес-проєктами на міжнародному рівні з загальним бюджетом понад 10 мільйонів євро.
 
Olesya Hoschuk, Україна - грантова менеджерка з 10-річним досвідом успішно реалізованих культурних проєктів від різних міжнародних організацій, фондів, програм та міністерств, тренерка, проєктна менеджерка Town Image Studio.
 
 Зареєструватися можна тут: https://forms.gle/c7yBCQCgit1muMUo8

Обов’язкова умова участі — готовність кожного учасника та учасниці брати участь 2 дні, бути проактивними, мати ідеї та готувати реальні проєкти, які сприяють реалізації Стратегія розвитку культури Рівного.
 
Очікувана кількість учасників тренінгу - 25 осіб.
 
Навчання відбудеться офлайн у Рівному, 16-17 грудня 2023 року з 10:00 до 19:00.
Про відбір учасників та місце проведення повідомимо особисто.
 
 
Проєкт “Стратегія розвитку культури Рівного” реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління культури та туризму ВК Рівненської міської ради та ГО “Агенція сталого розвитку” міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.