bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: Які проблеми містобудування має вирішити Державна антикорупційна програма?
08.12.2023

14 грудня запрошуємо представників громадських організацій, профільних експертів та ЗМІ долучитись до вебінару про заходи Державної антикорупційної програми, які виконує Мінінфраструктури.

Галузь містобудування залишається в Україні однією із найбільш проблемних, є джерелом для журналістських розслідувань про хабарі та корупційні схеми. Продовження цих зловживань може поставити під загрозу реалізацію проєктів відбудови, яка очікує країну після Перемоги.

У ДАП чітко окреслені завдання, які мають вирішити хронічні проблеми галузі, чого роками вимагає громадянське суспільство. Під час вебінару комплексно обговоримо напрями: цифровізації як способу подолання корупції у містобудуванні, роботи законодавчої гілки влади на виконання ДАП та містобудівної документації як інструменту зниження корупційних ризиків. 

 

✔ Спікери:

– Олена ШУЛЯК, голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

– Наталія КОЗЛОВСЬКА, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

– Олександр ГОНЧАРЕНКО, проєктний менеджер з розробки ЄДЕССБ проєкту USAID/UK Aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

 

Зокрема, на вебінарі розглянемо такі теми:

➡ посилення відповідальності у сфері містобудівної діяльності;

➡ удосконалення механізмів недержавного контролю за будівництвом об’єктів через забезпечення авторського і технічного наглядів, незалежного інженерного контролю;

➡ розроблення містобудівної документації у цифровій формі та запровадження містобудівного кадастру;

➡ ЄДЕССБ: нові можливості та функції, інтеграція та електронна інформаційна взаємодії між ЄДЕССБ та іншими реєстрами.

  

Дата та час: 14 грудня 2023 року, 17.30 – 18.30

Платформа: Zoom

 

Для участі у заході просимо заповнити анкету: 

https://forms.gle/5G65mBEfect21tiu7 

 

Проєкт реалізується за підтримки Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) – провідна антикорупційна програма в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.