bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українці зможуть покращити своє здоров’я завдяки безкоштовним курсам усвідомленого дихання
02.12.2023

В умовах постійного стресу воєнного часу, техніки усвідомленого дихання, мають бути в «аптечці» кожного українця та українки, адже усвідомлене дихання – це дієвий і науково підтверджений інструмент підтримки ментального і фізичного здоров’я. Завдяки цим технікам можна швидко опанувати себе в гострих стресових ситуаціях, зупинити панічну атаку чи впоратися зі спалахами гніву.

Регулярне практикування усвідомленого дихання допомагає:

  • - підвищити стресостійкість
  • - знизити рівень тривожності
  • - позбутися безсоння
  • - поліпшити загальне самопочуття
  • - покращити роботу внутрішніх органів.

Усвідломлене дихання - це інструмент безкоштовний і завжди доступний. Все, що потрібно, - лише трохи часу для засвоєння технік та подальшої практики. 

Щоб допомогти зацікавленим українцям і українкам,  опанувати техніки усвідомленого дихання, тренери спільноти «Сила дихання» запрошують долучитися до  100-денного марафону «Надихаємо весну», який триває з кінця листопада 2023 року та  завершиться 1 березня 2024 року.

Усі тренери спільноти, пройшли навчання в рамках Сертифікаційної програми «Сила дихання» за підтримки американської організації Breathlogic та її тренерів Джорджа Елліса та Лорі Елліс Йонг, а також представниці ГО “Інститут ментального здоров’я”, української тренерки, психологині, кандидатки наук Оксани Рудої. Представники ГО “Інститут ментального здоров’я” продовжили надавати експертну та організаційну підтримку тренерській спільноті Сили дихання.

Навчання відбуватиметься на безоплатній основі та у різних форматах – онлайн і офлайн, з різною тривалістю курсів (зокрема, пропонується на вибір формат 21-денного марафону з 15хвилинними заняттями кожного дня, щоб закріпити звичку дихати усвідомлено, або ж 5 одногодинних зустрічей раз на тиждень).

В усіх формах навчання, учасники отримають теоретичні основи усвідомленого дихання, базові знання про нервову систему людини, а також багато дихальних технік, які будуть відпрацьовуватися в рамках занять. 

Тренерська команда Сили дихання, прагне навчити ябільше людей в Україні та за їх межами технікам усвідомленого дихання, як дієвого інструменту протидії стресу. 

Кожен і кожна можуть взяти участь у марафоні «Надихаємо весну» і навчитися усвідомленому диханню. Для цього заповніть форму за посиланням та очікуйте, коли з вами зв’яжуться організатори та запропонують курс, до якого можна приєднатися.

Для тих, хто хоче вже почати навчання та практикувати, запрошуємо доєднатися до Телеграм-каналу  “Сила дихання”. Це простір  для інформування та залучення до заходів і практик  з усвідомленого дихання. Там ви знайдете інформацію про ініціативу, яка триватиме до 13 грудлня, а саме про щоденні 15 хвилинні зустрічі,  покликані допомогти сформувати звичку дихати усвідомлено. 

 

Якщо ви б хотіли взяти участь у марафоні «Надихаємо весну» і навчитися усвідомленому диханню, але у вас залишились запитання, ви можете звязатися з організацторами ініціативи через  е-пошту  [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.