bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа молодого лідера на Київщині
15.02.2011

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з молодіжною громадською організацією «Клуб «Компас» оголошує про початок реалізації програми «Розвиток громадської активності молоді» серед членів органів студентського самоврядування та голів студентських профспілкових організацій вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, розташованих на території м. Києва.

Мета програми-відбір та навчання громадсько-активної молоді навичкам управлінської діяльності для подальшого розвитку молодіжних громадських ініціатив в районі, а також залучення молоді, наділеної лідерськими якостями, до роботи в структурних підрозділах органів державної влади м. Києва.

Для участі у програмі будуть відібрані 50 учасників, які надалі зможуть доопрацювати свої творчі ідеї та опанувати навички розробки соціально- корисних проектів під час п’ятиденної виїзної «Літньої школи молодого лідера», яка пройде у серпні 2011 року на території острова Король (Київська область, Обухівський район).

У програмі школи:

  • презентація кращих практик громадської діяльності;
  • майстерня ідей (інтерактивні заняття);
  • тренінги з написання соціальних проектів;
  • рольові ігри на тему «Робота в команді», «Мистецтво публічного виступу»;
  • польове дослідження острова Король;
  • молодіжне паті «Острів мрій».

Всі учасники отримають сертифікати про проходження навчання. За результатами захисту розроблених проектів, який відбудеться у листопаді 2011 року, кращі учасники будуть зараховані до кадрового резерву та пройдуть стажування в структурних підрозділах районних в місті Києві державних адміністраціях. Кращі проекти увійдуть до збірки проектів, яка буде розповсюджена серед керівництва органів державної влади м. Києва та вищих навчальних закладів з метою ознайомлення з інноваційними молодіжними проектами.

Заняття проводять керівники органів державної влади, тренери з проектного менеджменту та представники донорських фондів.

Відбір учасників Програми триватиме до 1 квітня 2011 року.

Для участі у Програмі потрібно заповнити спеціальну анкету, яка додається, та направити її до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту за адресою: 01030, м. Київ, бул. Т. Шевченка, 26/4, каб. 409, тел./ф. 235 6364, або на електронну адресу: [email protected], [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.