bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг-консультація щодо норм ХАССП (HACCP) для виробників харчової продукції
20.11.2023

 
Запрошуємо виробників харчової продукції на тренінг-консультацію щодо норм ХАССП (HACCP). Це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Відповідно до законодавства, знання та виконання цих норм є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом харчових продуктів. Система дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
 
Наразі ми збираємо чіткий запит, аби підібрати профільного консультанта відповідно до видів діяльності підприємців. Дата буде узгоджена пізніше та повідомлена разом з усіма деталями на електронну пошту. Заповніть анкету для участі за посиланням: https://forms.gle/QZLvmBXzVvJGjJQQ6.
 
Принципи ХАССП (HACCP) — це фокусування на ідентифікації, моніторингу та контролі небезпек в критичних контрольних точках визначених скрізь виробничий ланцюг:
-  Проведення аналізу небезпечних факторів.
- Визначення критичних контрольних точок.
- Встановлення граничних значень.
- Введення системи контролю за ККТ.
- Встановлення коригувальних дій, що їх необхідно вжити, коли спостереження свідчать, що певна ККТ виходить з-під контролю.
- Встановлення процедури перевірки для підтвердження того, що система HACCP працює ефективно.
- Розроблення методів документування всіх процедур і ведення записів, пов’язаних із застосуванням цих принципів.
 
Разом ми розберемося з різними аспектами ХАССП, включаючи забезпечення:
- якості продукції;
- безпечності її реалізації;
- сертифікації по ДСТУ та ISO;
- впевненості у діяльності;
- стабільності виробництва;
- усунення всіх ризиків.
 
Ми впевнені, що цей тренінг допоможе вам удосконалити свою діяльність та забезпечити безпечну та високоякісну харчову продукцію.
 
Захід проводиться у ініціативі “Каталог крафтовиків України” (https://forms.gle/N3kYsJzzvJm4Poak7) , який втілює БФ “Це Крафт” (https://itscraft.com.ua/fond/) та ГО “АРР Таврійського об’єднання територіальних громад” (https://www.arr.ks.ua/) у співпраці з Міжнародним Торговельний Центром (https://intracen.org)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.