bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатна освіта для партнерок військовослужбовців та ветеранів в Projector Foundation
16.11.2023

130 жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів отримають безоплатне навчання від Projector Foundation

Projector Foundation запускає безоплатне онлайн навчання у сфері креативних та IT індустрій для жінок-партнерок військовослужбовців та ветеранів. Взяти участь можуть жінки-партнерки з восьми областей України. Проєкт створений для здобуття професійних навичок у безпечній спільноті та допомозі у подальшому кар’єрному зростанні студенток.

Ініціатива реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

Податися на навчання, що стартує на початку грудня, можна за шістьма напрямами:

На курсі, окрім теорії, студентки отримують практичний досвід роботи з реальним замовником. Усі завдання базуються на розв’язанні робочих задач, тож по завершенню партнерки військових та ветеранів отримають сертифікат і портфоліо з готовими кейсами. Групи складатимуться лише з партнерок. Всі студентки поділятимуть спільний досвід, тож середовище буде безпечним і взаємопідтримуючим.

 

Дедлайн подачі заявок: 26 листопада 2023 року (неділя, о 23:00).

 

Для участі у конкурсі можуть подаватисяжінки-партнерки військовослужбовців та ветеранів, які проживають у Сумській, Чернігівській, Одеській, Харківській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та Дніпропетровській областях віком від 18. В рамках проєкту студенткам потрібно буде підписати лист-затвердження, що вони є партнерками військовослужбовця або ветерана та проживають у зазначених областях.

Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку — у формі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.